Concurs județean SVSU la Sânpetru German

Înainte de toate trebuie să-i felicităm pe cei care fac parte din echipa SVSU Sânpetru German, respectiv grupul de voluntari care intervin în situațiile de urgență ce apar pe raza administrativă a comunei, de la incendii, inundații, situații de calamitate etc.

Acești voluntari se implică în rezolvarea unor situații nedorite ce pot apărea în comună pe linie de intervenție, echipa SVSU având un rol determinant în angrenajul administrativ al comunei.

De aceea, în acest număr al publicației locale ne-am îndreptat atenția din nou către echipa SVSU, o echipă care mereu este la datorie,, căci niciodată nu se știe când pot apărea situații nedorite. Iar dacă vorbim despre astfel de situații, să nu uităm câte intervenții salvatoare au avut voluntarii noștri în comună, de la incendii de case, gospodării, incendii de miriște, inundații etc.

Avem la Sânpetru German o echipă SVSU de toată lauda, care de fiecare dată a făcut cinste comunei, participând de-alungul vremii și la o serie de concursuri specifice de unde s-au întors mereu cu medalii și premii, fiind de fiecare dată pe podium.

Ca urmare a faptului că SVSU Sânpetru German  este cea mai bună echipă SVSU din județul Arad ( 7 ani la rând a câștigat trofeul), în luna mai, echipa comunei noastre, împreună cu primarul Cheșa Ilie, au fost invitați la Zăbrani, unde s-a celebrat 140 de ani de existență SVSU în comuna respectivă, iar în luna iunie, a fost organizat la Sânpetru German un concurs județean SVSU, cu participarea celor mai bune echipe SVSU din județul Arad.

A fost un spectacol-competiție aparte, desfășurat după toare regulile de specialitate, comuna noastră înscriindu-se astfel între comunitățile care au organizat astfel de concursuri SVSU.

Felicitări!

 

„Am o mare stimă față de această echipă, față de toți cei care acum, sau de-alungul vremii au făcut parte din SVSU Sânpetru German, deoarece acești concetățeni ai noștri s-au înrolat în structura SVSU pentru a proteja și a ajuta la necaz comunitatea noastră locală, pentru a sări în ajutorul semenilor noștri aflați în nevoi. 

Indiferent de vremea de afară, indiferent că a fost zi sau noapte, că a fost sâmbătă sau duminică, ori zile de sărbătoare, dacă a fost nevoie de ei, acești voluntari cu suflet mare au fost la datorie dacă situațiile din comună( incendii, inundații etc) au cerut prezența și intervenția lor.

Dragi și stimați membrii ai SVSU Sânpetru German, în numele meu și al tuturor cetățenilor comunei Secusigiu, vă mulțumesc că sunteți aici și că v-am avut  mereu  aproape atunci când v-am solicitat să interveniți”

Primar Cheșa Ilie

Both comments and pings are currently closed.