„Ziua copiilor” sărbătorită în comună

„Ziua Copiilor” a fost sărbătorită și anul acesta printr-o serie de activități dedicate celor mici. Datorită faptului că de 1 iunie a fost liber, sărbătoarea organizată pentru copiii din comună a avut loc luni, 4 iunie! 

A fost  o zi în care bucuria și veselia a fost la ea acasă! O zi  care primarul Cheșa Ilie a dorit să fie deosebită și memorabilă pentru copiii comunei Secusigiu. Astfel, cu această ocazie s-au organizat ample manifestări dedicate în totalitate copiilor din comună!

În această zi, primarul Cheșa Ilie, în colaborare cu Școala Generală Secusigiu a organizat pentru toți copiii o amplă manifestare-spectacol care s-a desfășurat la Căminul Cultural din Secusigiu .

La căminul cultural a fost pusă în scenă o piesă de teatru, sala fiind neîncăpătoare pentru copiii veniți anume pentru a se distra și viziona piesa de teatru atât de așteptată de către toți. S-a creat o atmosferă destinsă, o atmosferă a voioșiei, ropotele de aplauze și râsetele din sală arătând clar că toți copiii se simțeau bine, bucurându-se de acest moment. A fost o piesă interactivă în care actorii și copiii s-au completat reciproc, cei mici participând activ la sceneta interpretată.

 Apoi, s-au făcut desene pe asfalt, iar la final toți copiii care au dorit au fost pictați pe față, de cei chemați special pentru a anima atmosfera.

Încheiem scurta noastră prezentare despre această frumoasă activitate dedicată copiiilor din comună felicitând pe primarul Cheșa Ilie, precum și conducerea școlii, împreună, printr-o colaborare strânsă, reușind să aducă zâmbete și bucurie copiiilor. 

O acțiune reușită, după cum se vede și din imaginile surprinse cu această ocazie!

Both comments and pings are currently closed.