Despre ajutoarele alimentare:

Și în acest an  se vor distribui alimente sub formă de ajutoare finanțate de către Uniunea Europeană. Este vorba de următoarele tipuri de alimente: zahăr, miere, conserve carne, făină, mălai, ulei, zacuscă, paste făinoase.
Cei care beneficiază de aceste ajutoare sunt: pensionarii  cu pensii sub 400 lei, persoanele cu handicap grav și accentuat, șomerii, persoanele care  beneficiază de ajutor social în baza legii 416. Distribuția acestor ajutoare alimentare către populație se va face prin Primăria Secusigiu, în funcție de data la care sosesc ajutoarele.
Mare atenție: listele persoanelor care beneficiază de aceste ajutoare nu sunt întocmite de către Primăria Secusigiu. Aceste liste vin de la Consiliul Județean Arad în colaborare cu Oficiul Forțelor de Muncă și APIA. Facem această precizare pentru ca toți cetățenii să înțeleagă că stabilirea persoanelor care vor beneficia de aceste ajutoare nu este făcută de către reprezentanții primăriei. Singura responsabilitate a primăriei este stocarea și distribuirea alimentelor către cetățenii care se regăsesc pe listele mai sus menționate.

Both comments and pings are currently closed.