Distincții meritorii pentru primarul Cheșa Ilie

Acum , pe final de an 2018, primarul nostru- Cheșa Ilie- a fost recompensat pentru activitatea sa administrativă prin primirea a două distincții ce fac cinste oricărui edil.

Este vorba despre steaua centenară, pe care primarul Cheșa Ilie a primit-o într-un cadru festiv, pe scena Filarmonicii din Arad, stea care i-a fost acordată de către oficialitățile județului Arad, respectiv președintele Consiliului județean Iustin Cionca și primarul Aradului, domnul Gheorghe Falcă.

Cea de-a doua distincție primită de către primarul Cheșa Ilie este premiul de excelență acordat primarului nostru ca urmare a activității sale administrative și implicării în susținerea proiectelor europene pentru mediul rural, acest premiu fiindu-i acordat de către AFIR, instituția ce se ocupă cu acordarea fondurilor europene în România.

În imaginea de mai jos, alături de primarul Cheșa Ilie sunt directorul AFIR Timișoara- Iulian Bucătaru și directorul AFIR România, domnul Ionuț Cheșoiu.

Ce mai putem spune, decât că avem un primar ce face cinste comunei Secusigiu, meritele sale fiind recunoscute atât de oficialități importante din judeul Arad, cât și din țară.

Both comments and pings are currently closed.