Dragi concetățeni

Au trecut deja patru ani din acest mandat de primar al comunei Secusigiu. 

Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o și sper din tot sufletul că nu v-am dezamăgit în această perioadă. Vă transmit că am rămas în continuare aceași persoană, dedicat dorinței de a face din comuna noastră o comună cât mai dezvoltată și cât mai bine pusă la punct. 

Încrederea pe care mi-ați acordat-o când m-ați ales primar și pentru acest mandat mă onorează, nu am uitat nici o clipă că sunt primar datorită dumneavoastră, cetățenilor comunei, fiind conștient mereu de responsabilitatea pe care o am de a depune toate eforturile pentru prosperitatea localităților Secusigiu, Sânpetru German, Munar și Satu Mare .

În acești ani am muncit împreună cu echipa de la Primărie și cu susținerea Consiliului Local pentru a implementa cât mai multe proiecte, cu impact în dezvoltarea comunei.

 Multe din ceea ce mi-am propus am reușit, însă trebuie să recunosc că au fost și dezamăgiri, în special datorită insuficienței resurselor financiare pentru a pune în practică anumite proiecte pe care mi le-aș fi dorit realizate cât mai repede în comună.

În toată această perioadă am încercat  mereu să drămuiesc cu grijă fiecare ban public al comunei, să gestionez bugetul local de așa manieră încât să realizăm investiții în toate sectoarele importante pentru comunitatea noastră locală, : infrastructură, cultură, sport, învățământ, reabilitarea unor obiective ale comunei, amenajarea zonelor verzi, investiții în instituțiile școlare etc. 

Am gândit investițiile pe care le-am făcut în comună având în vedere structura reală a bugetului local, considerând că dacă vrem să avem o comună cu perspective pentru viitor, atunci trebuie să fim realiști, să ne bazăm în primul rând pe resursele noastre și doar apoi pe ceea ce putem obține prin finanțări guvernamentale, europene, sau cu sprijin de la Consiliul Județean Arad. Astfel am conceput strategia de dezvoltare locală, o strategie prin care nu a fost an să nu punem în practică investiții necesare și utile în dezvoltarea și modernizarea comunei. 

Dacă am reușit sau nu să mă ridic la nivelul așteptărilor dumneavoastră, concetățenii mei, cei care mi-ați acordat încrederea atunci când m-ați ales primar, nu știu, vă pot însă spune, cu mîna pe inimă, că în toți acești ani am depus toate eforturile pentru binele comunei Secusigiu, pentru binele comunității noastre locale.

Am promovat o administrație în care nu a fost nimic de ascuns, o administrație îndreptată spre rezolvarea problemelor comunei și a comunității noastre locale, încercând prin tot ceea ce am făcut să-mi aduc aportul la progresul comunei. 

 În toată activitatea mea am considerat că politica nu trebuie confundată cu administrația și pot spune că în timpul mandatelor mele, comuna Secusigiu a progresat constant, iar în activitatea administrativă am încercat să promovez un climat de liniște și bună înțelegere între oameni, punând pe primul loc interesul comunei și al comunității locale, ceea ce cred că se și vede prin modul cum am administrat comuna, prin proiectele implementate, căutând de fiecare dată să avem o atmosferă bună, de colaborare cu Consiliul Local, aparatul administrativ al Primăriei și cetățeni.

 Candidez pentru un nou mandat de primar al comunei, fiindcă știu că am sprijinul dumneavoastră, a concetățenilor mei din Secusigiu, Sânpetru German, Munar și Satu Mare, fiindcă vreau să finalizez proiectele începute, aflate în lucru, fiindcă am noi proiecte de investiții pentru următorii 4 ani și fiindcă vreau să continuăm să avem un climat de liniște și pace în comună, pentru a asigura dezvoltarea urbanistică de care comunitatea noastră locală are nevoie.

 Știu că sunteți alături de mine, știu că pot să am încredere în voi, știu că împreună, ca o comunitate unită, putem continua modernizarea comunei și în următorii 4 ani.

Așa să ne ajute Dumnezeu !

Primar Cheșa Ilie

Both comments and pings are currently closed.