Hramul Bisericii Ortodoxe din Munar

Un moment marcant pentru comunitatea ortodoxă din Munar a fost reprezentat de Sărbătoarea Hramului Bisericii. Ca în fiecare an, de Rusalii, la această sărbătoare au participat un număr mare de credincioși pentru a celebra așa cum se cuvine Hramul Bisericii. În ziua Hramului, nu doar la biserică ci și peste tot în Munar s-a putut simți o atmosferă de sărbătoare, de prietenie și bucurie. O atmosferă specifică și plină de semnificație!

La eveniment au participat toți preoții bisericilor ortodoxe din comună, care, alături de preotul paroh au oficiat slujba religioasă iar mai apoi au ieșit în curte unde s-a desfășurat tradiționala tăiere a colacului, în prezența nașilor. Un obicei devenit tradiție, moment așteptat de către toată lumea prezentă la evenimet. 

„Sunt bucuros că există continuitate la acest eveniment important al Bisericii Ortodoxe din Munar, fiindcă an de an sărbătoarea Hramului Bisericii arată că avem la Munar o comunitatea unită, preotul  paroh reușind să organizeze această tradiție a sărbătorii impecabil, având sprijinul întregii comunități. Îi felicit atât pe dânsul cât și pe toți cei care-l sprijină, deoarece o comunitate frumoasă este una unită!-ne-a declarat primarul Cheșa Ilie despre acest eveniment plin de semnificație și binecuvântare.

Both comments and pings are currently closed.