În atenția cetățenilor!

Dorim să vă atragem atenția cu privire la o situație neplăcută creată recent de guvernul actual, care a trimis pe la unii cetățenii așa zise tichete cu privire la unele ajutoare alimentare.
Ajutoarele alimentare la care se face referire sunt practic aceleași ajutoare alimentare care vin anual de la Uniunea Europeană și care în fiecare an au fost distribuite de primărie la persoanele care se aflau pe listele de distribuire. Aceste liste în baza cărora s-au dat  ajutoarele alimentare primite în fiecare an de la Uniunea Europeană, au fost întocmite de fiecare dată de către direcțiile județene a forțelor de muncă, în funcție de venitul pe care fiecare persoană îl are, primăria având simplul rol de a distribui aceste ajutoare. Menționăm că deocamdată ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană nu au venit, urmând ca în momentul când acestea sosesc, reprezentanții primăriei să realizeze distribuirea lor în funcție de listele de care am vorbit anterior, așa cum de altfel a făcut în fiecare an.
Guverul nu are nici o treabă cu aceste ajutoare alimentare care vin de la Uniunea Europeană și care, la fel ca în fiecare an, vor fi distribuite de Primărie.

Both comments and pings are currently closed.