Libertatea de exprimare, reper fundamental al democrației!

image descriptionDragi consăteni,
Vă mulțumesc tuturor pentru participarea la alegerile prezidențiale recent încheiate. În comuna noastră nu au avut loc incidente, procesul electoral desfășurându-se corect, fiecare putându-și exprima opțiunea liber, așa cum este firesc într-o țară democratică.
De aceea, dragii mei consăteni, doresc să vă mulțumesc tuturor celor care ați participat la vot! Tuturor celor care ați înțeles importanța exprimării libere a votului. Un vot care pentru România a însemnat mult! Un vot pentru viitor!
Prin participarea la procesul electoral s-a arătat că în momentul de față valorile democrației sunt înțelese, libertatea de exprimare fiind unul dintre reperele fundamentale ale unei sociectăți democrate, a unei societăți în care cetățenii au libertatea și posibilitatea de a-și exprima opțiunea pentru a alege calea viitoare de urmat din punct de vedere politic și administrativ. Vă mulțumes fiindcă mi-ați arătat că suntem o familie, o familie care știe să-și aleagă drumul, care știe că doar unită poate răzbi, poate avea un țel! Dacă în continuare vom rămâne uniți și va exista bunăînțelegere în comună, atunci cu siguranță că frumoasa și draga noastră comună va prospera!
Comuna Secusigiu a arătat că este o comună unde democrația este respectată, unde cetățenii și-au exercitat liber dreptul fundamental de a alege pentru viitorul țării! Pentru acest lucru vă mulțumesc încă odată tuturor, vă doresc multă sănătate și un călduros La Mulți Ani!
Primar Cheșa Ilie

Both comments and pings are currently closed.