Primarul vă informează!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA• Dragi cetățeni, doresc să vă informez că și în acest an vom continua pe aceeași linie de dezvoltare a comunei pe care am promovat-o an de an de când m-ați ales în funcția de primar al comunei. Detalii mai precise vă voi putea da după definitivarea bugetului comunei, respectiv în viitorul număr al ziarului. Ceea ce este însă important de știut este că toate proiectele aflate în derulare la nivelul comunei vor continua și în acest an și investițiile locale vor avea în vedere ca și până acum toate sectoarele importante pentru comună: învățământ, infrastructură, gospodărirea comunei, cultură, etc.
• După cum ați putut constata, lucrările de la Căminul Cultural din Secusigiu nu au fost simple lucrări de renovare, ci dimpotrivă s-a urmărit reabilitarea totală a Căminului Cultural, inclusiv dotarea acestuia cu toate cele necesare pentru desfășurarea evenimentelor importante ale comunei. Este motivul pentru care aceste lucrări au durat mai mult, însă cu toții ați putut vedea că în momentul de față avem la Secusigiu un Cămin Cultural modern, care face cinste comunei. În acest an se vor finaliza și amenajările bucătăriei, astfel încât toți cei care vor dori să organizeze nunți, botezuri sau alte evenimente vor dispune de cele mai bune condiții.
• Am în vedere pentru acest an atragerea de fonduri europene în scopul de a implementa în comună proiecte în infrastructură, fondurile europene reprezentând o sursă importantă de finanțare pentru completarea bugetului comunei. În acest sens am făcut deja o serie de demersuri, spre exemplu prin GAL doresc obținerea finanțării pentru amenajarea de trotuare în comună.
• În ciuda tuturor zvonurilor, doresc să vă anunț că lucrările de amenajare a podului de peste Mureș, de la Sînpetru German, vor continua, cu speranța că vor fi finalizate la finele acestui an.
• De asemenea vor continua și lucrările la rețeaua de apă a comunei, lucrări începute încă de anul trecut. Cu privire la acest proiect v-am informat încă din momentul demarării lucrărilor că este un proiect ce se va derula pe câțiva ani, datorită complexității sale.
• Tot pentru acest an vă informez că va continua și programul de pietruire a străzilor, pietruiri pe care le-am realizat an de an pe drumurile comunei care au necesitat astfel de lucrări.

Both comments and pings are currently closed.