Proiectele Primariei

Proiectele de investiții implementate în mandatele primarului Cheșa Ilie au reprezentat pentru comuna Secusigiu  oportunități de dezvoltare, de progres și modernizare.

 Proiecte de asfaltare puse în execuție, lucrări de amenajare trotuare pavate, investiții în modernizarea unor ins-tituții publice, finalizarea lucrărilor la Gospodăria de apă, iluminat public gestionat exemplar, parcuri și locuri de joacă pentru copii, investiții în școli și grădinițe, în cămine culturale, dar și un pachet consistent de proiecte câștigate pe fonduri europene sau naționale, unele finalizate, altele în implementare,dar și multe proiecte pentru anii următori. 

Toate acestea, precum și ritmul de implementare a investițiilor, ne face să spunem, fără drept de tăgadă, că Secusigiul este o comună cu investiții publice puse în practică an de an, o comună cu perspective bune pentru viitor.

 Fiecare an bugetar a însemnat și noi investiții pentru comună, cu impact în îmbunătățirea condițiilor de urbanism și a calității vieții cetățenilor.

Exact așa cum și-a dorit primarul Cheșa Ilie, care ne spunea la un moment dat:

 „Când am preluat primul mandat de primar, mi-am asumat un lucru: dezvoltarea comunei Secusigiu.

  Am făcu acest lucru conștient fiind de ceea ce implică o asemenea responsabilitate, dar am știut că dacă vrei ceva în viață, atunci se și poate.

 Ca atare, împreună cu echipa de la Primărie, prin multă muncă și multe ore suplimentare, de documentare, informare și pregătire, s-a reușit de-alungul anilor implementarea unor investiții publice utile și necesare comunității, precum și câștigarea unor proiecte de investiții pe fonduri  europene și naționale prin care să putem asigura o dezvoltare durabilă și sustenabilă a comunei noastre. 

Mai este încă de lucru, iar din acest punct de vedere, avem în pregătire un nou set de noi proiecte pe care doresc să le văd implementate, proiecte care să aducă încă un plus Comunei noastre. 

Doar astfel, prin accesarea de noi și noi linii de finanțare putem să aducem investiții mari în comună, știut fiind că din bugetul local nu se pot face lucrăi majore de modernizare și dezvoltare a comunei. 

Accesarea fondurilor europene, naționale sau de la Consiliul Județean, rămâne o proritate a mea  și pe viitor!”

Concluzia? Comuna Secusigiu continuă pe aceeași linie de dezvoltare, imediat ce se închide un șantier se deschide altul, imediat ce se închie un proiect se trece la următorul. 

Administrația noastră locală reușește să țină acelaș ritm de mulți ani și nu dă semne că este obosită. Dimpotrivă, apar noi investiții la orizont. 

Să continuăm împreună pentru binele 

Comunei Secusigiu

Both comments and pings are currently closed.