Sărbătoarea localității Sânpetru German

Primarul Cheșa Ilie, cu susținerea Consiliului Local, a dorit ca și localitatea Sânpetru German să aibă o sărbătoare autentică, dedicată comunității locale, o sărbătoare reprezentativă.

Această a 3-a ediție a sărbătorii, a reușit să surprindă pe toată lumea prin amploare și organizare.  În cadrul sărbătorii au fost de toate pentru toți: spectacol folcloric, jocuri pentru copii, terase cu mici și bere, distracție și voie bună peste tot.

 Toate acestea s-au văzut și s-au simțit la sărbătoare, totul sub titulatura „Sărbătoarea Localității Sânpetru German”. Așadar, o zi de sărbătoare de neuitat! 

Spectacolul folcloric anume pregătit pentru această zi de sărbătoare a cuprins un program artistic frumos, pe scenă urcând, rând pe rând, interpreții anume chemați pentru această zi a bucuriei, zi dedicată localității Sânpetru German.

S-a cântat și s-a dansat, totul în aplauzele publicului venit să se bucure de ceea ce organizatorii au pregătit pentru ziua de sărbătoare. O zi care a fost cu adevărat călduroasă, nu doar prin vremea însorită, ci și prin spectacolul folcloric de aici, din inima localității Sânpetru German.

Ne luăm rămas bun de la dumneavoastră, dragi cititori, căci iată, v-am spus și povestea ediției din acest an a sărbătorii, poveste frumoasă, atât prin cuvinte cât și prin imagini, poveste care ne-a reconfirmat faptul că avem la Sânpetru German o comunitate locală care știe să sărbătorească frumos fiecare moment important organizat în comună.

Grătarele cu mici au fost și ele prezente, mirosul îmbietor al bucatelor pregătite simțindu-se peste tot. Terasele amenajate au fost pline ochi, ceea ce a arătat că a existat un real interes pentru sărbătoarea de la Sânpetru German, care cu siguranță că și de  acum încolo, an de an va fi tot mai atractivă și mai căutată.

Întreaga atmosferă a fost una de sărbătoare autentică, putând afirma că toată lumea s-a simțit bine, peste tot fiind oameni veseli, bucuroși de a petrece.

A fost zi de sărbătoare la Sânpetru German cu ocazia Hramului, iar lumea a simțit acest lucru din plin pe tot parcursul zilei.

Ne rămân acum doar amintirile, care ar putea suna așa: sărbătoare ca-n povești! Cu oameni veseli, cu sufletul deschis, cu bucuria de a sărbători ca o comunitate unită și plină de dragostea pentru frumos. 

Comuna Secusigiu a arătat că știe să prețuiască momentele frumoase, trecând elegant, cu bucuria prezentului, peste orice obstacol. Am avut parte de o zi de sărbătoare la Sânpetru German! Imaginile vorbesc de la sine!

Mă bucură faptul că am avut din nou prilejul să organizăm într-un cadru festiv „Sărbătoarea Localității Sânpetru German”, sărbătoare care, an de an asigură prezența unui număr tot mai mare de spectatori.

 Și anul acesta, sărbătoarea Hramului Bisericii Ortodoxe din Sânpetru German și implicit a localității a avut un program complex, organizat pe momente distincte, spectacolul folcloric și bineînțeles, focul de artificii prin care am încheiat evenimentul.

Mulţumesc echipei din Primărie și Consiliului Local pentru toată susţinerea de care am beneficiat în pregătirea zilei de sărbătoare, precum și tuturor celor care s-au implicat în a putea avea la Sânpetru German un eveniment de o asemenea dimensiune.

Sper că v-a plăcut ceea ce a fost pregătit pentru sărbătoare, am încercat să avem un program cât mai diversificat, pentru a fi pe placul tuturor, mie nerămânându-mi acum decât să vă doresc multă sănătate și bucurie în viață, pentru a ne reîntâlni și la anul, la o altă ediție a sărbătorii localității Sânpetru German, pentru a ne bucura împreună, așa cum șade bine comunității noastre locale.

Să scăpăm cu bine și de pesta porcină ce a invadat partea noastră a județului Arad și cu ajutorul Bunului Dumnezeu să putem reveni la traiul nostru liniștit de zi cu zi.

Primar Cheșa Ilie

Both comments and pings are currently closed.