Ziua Internațională a Romilor

Pe data de 8 aprilie, romii de pretutindeni sărbătoresc Ziua Internațională a Romilor, moment în care își reamintesc și reînvie tradițiile și obiceiurile specifice.

 În acest context, primarul Cheșa Ilie a organizat la Sânpetru German un eveniment dedicat acestei serbări a romilor, un eveniment care s-a bucurat de o prezență numeroasă, programul curpinzând și un spectacol artistic specific oferit de noul ansamblu al comunei noastre.

Această sărbătoare s-a marcat cu fast și în comuna noastră, primarul Cheșa Ilie având grijă ca ziua de sărbătoare să fie una frumoasă, în care cetățenii de etnie romă să se bucure din plin.

Astfel, cu această ocazie, primarul Cheșa Ilie a organizat un Eveniment dedicat zilei Internaționale a Romilor, eveniment pregătit la Sânpetru German, cetățenii de etnie romă din comună au cântat și dansat, preț de câteva ore, dansuri și cântece tradiționale, s-au simțit bine alături de primarul comunei noastre. 

Ca o concluzie, a fost o zi de sărbătoare autentică, în care, cei prezenți s-au simțit bine, existând o atmosferă cordială, de prietenie și socializare.

Both comments and pings are currently closed.