Luceafarul Munar

Dacă în numărul precedent al publicației locale v-am prezentat imagini de la meciuri jucate acasă de Gloria Secusigiu și ASFO Sânpetru German, acum vă aducem în fața privirii echipa „Luceafărul Munar”, echipă care întregește tabloul reprezentantelor „sportului rege” din comuna noastră.

Până în acest moment „Luceafărul Munar” a disputat din retur 6 etape, soldate cu rezultatele:

Luceafărul Munar – Voința Macea 1-5

Olimpia Bujac- Luceafărul Munar 2-1

Luceafărul Munar- Mureșul Zădăreni 3-5

Luceafărul Munar- Unirea Șeitin  1-0

CS Aluniș- Luceafărul Munar 3-1

Luceafărul Munar-AQUA Vest Arad 4-2

În urma acestor rezultate echipa ocupă poziția a XI-a, cu un cumul de 28 puncte, o poziție liniștită, la mijlocul clasamentului.

Urăm echipei numai victorii, felicitându-i pe jucători, staful tehnic și oamenii de bine din jurul echipei, pentru că se implică și pun pasiune numai pentru a avea echipă de fotbal la Munar și a ne aduce în localitate frumusețea partidelor oficiale din liga județeană de fotbal!

Începerea returului a readus cu el însă nu doar bucuriile, dar și emoțiile, căci echipa noastră a reînceput lupta pentru accederea în pozițiile superioare a clasamentului.

Pe teren au reînceput luptele aprige, în timp ce tribunele s-au reanimat de spectatorii veniți să susțină echipa, dar mai ales să trăiască„fenomenul” alături de jucători și staful tehnic. Ne-a plăcut faptul că echipa a fost încurajată de spectatori, ceea ce înseamnă că spiritul oamenilor de pe la noi a rămas același, vulcanic, în unitate și loialitate față de echipă.

Imaginile sunt de la meciul disputat la Munar contra echipei din Șeitin.

Both comments and pings are currently closed.