8 Martie, sărbătorită la Secusigiu

12910570_234384313580669_733293998_n [800x600]Așa cum ne-a obișnuit, școala din Secusigiu este o instituție cu cadre didactice dedicate profesiei, care an de an organizează împreună cu elevii o multitudine de activități extracuriculare, un astfel de eveniment fiind și spectacolul dedicat Zilei de 8 Martie.
Evenimentul s-a desfășurat la Căminul Cultural din Secusigiu, unde elevii de la școală și copiii de la grădiniță, sub supravegherea dascălilor, au conceput un spectacol artistic de mare frumusețe, spectacol dedicat sărbătorii de 8 martie. O idee deosebită, pusă în practică prin implicarea elevilor, care au pus mult suflet în organizarea acestei manifestări dedicate lunii Martie.
Spectacolul a fost conceput ca o serbare a bucuriei,  un spectacol întreținut de elevii Școlii Gimnaziale Secusigiu și organizat de prof. Lavinia Barbu.
Au existat momente de poezie, dans și cântec, cu toate având ca tematică semnificația zilei de 8 Martie, zi de mare sărbătoare. Nu a lipsit nici ansamblul nostru drag, care a adus o suită de dansuri populare tradiționale, făcând ca spectacolul să fie unul de mare frumusețe artistică.
Așadar, toți cei prezenți la spectacol s-au putut bucura de un program artistic amplu, cu momente distincte, concepute de așa manieră încăt să avem la Secusigiu o serbare plăcută, antrenantă, o serbare a bucuriei și voiei bune.
La spectacol a participat și primarul Cheșa Ilie, care, ca semn de cinstire a semnificației zilei de 8 Martie, a dăruit câte o floare fiecărei doamne și domnișoare din sală. Un gest frumos, un gest care spune multe.
Închidem prezentarea noastră lăsându-vă în compania câtorva imagini de la eveniment, nu înainte de a felicita elevii pentru această frumoasă serbare-spectacol de 8 Martie, care sperăm că va continua și la anul, cel puțin la fel de frumos cum a fost spectacolul organizat luna trecută.

Mă bucur că și în acest an spectacolul dedicat sărbătorii zilei de 8 Martie a fost unul care a plăcut, un spectacol pregătit impecabil de către elevii școlii din Secusigiu, coordonați de doamna profesor Lavinia Barbu.
8 Martie este o zi specială, care mereu ne aduce aminte că niciodată nu trebuie să uităm să ne preţuim ce avem mai scump pe lume:  mama, prietena, soţia, bunica sau fiica.
Evenimentul de la Secusigiu a fost dedicat femeii, ca izvor de bucurie pentru fiecare dintre noi! Sunt convins că tuturor le-a plăcut ce au pregătit elevii pentru sărbătoarea de 8 martie din acest an, programul artistic conceput cu această ocazie fiind unul deosebit, care a implicat multă muncă atât din partea copiilor de la școală.
Ediția din acest an a serbării de 8 Martie a fost foarte frumoasă și sper ca această tradiție a școlii să continue și la anul.
Primar Cheșa Ilie

Both comments and pings are currently closed.