A început școala!

Cei mai mici elevi!

CLS PREG SANPETRU GERMAN VARADIN ADINA [800x600]Clasa pregătitoare de la școala din Sînpetru German: Bănățan Alexandru, Bilaniuc Ladislau, Boalog Aranka, Boalog Ovidiu, Bozga Fabian, Bozga Ionuț, Boloș Ana, Bulz Andrei, Bulz Vasilica, Calora Anamaria, Ciurca Alexandru, Cuzman Mariana, Dumitraciuc Andreea, Filip Ilie, Gabrian Bogdan, Galea Flavia, Ganea Darius, Gruie Gheorghe, Halasz Timea, Iancu Răzvan, Ianoș Andreea Iovan-Codru Denisa, Ioviță Alexandru, Luca Marius, Marcu Daciana, Mădărășan Noemi, Miucin Raluca, Rotar Vlăduț, Șipoș Patrik, Târnovanu Patric, Trandafir Larisa, Vincu David. Inv. Vărădin Adina

 

 

Gânduri pentru bobocei….
E septembrie iar, e sarbatoarea inceputului de an scolar, iar toamna  ne invaluie cu aromele ei, dand stralucire si emotie momentului.
Pentru voi,boboceii din clasa pregatitoare, isi deschide portile o lume noua care va asteapta sa o descoperiti si sa deveniti o parte din ea. Vi se asterne inainte o lume minunata, plina de jocuri si povesti pe care le veti indragi. Deasemenea, venind in fiecare zi la scoala, veti avea ocazia de a descoperi lumea matematicii si a explorarii mediului, a comunicarii in limba romana, a cantecului, a picturii si a multor discipline care va vor fascina, negresit.
In palatul scolii, veti  invata sa priviti lumea cu alti ochi – cu ochii unor micuti artisti ce veti deveni, chiar voi, la sfarsitul ciclului primar. Aveti ocazia sa  va scrieti cat mai frumos propria poveste, sa fiti creativi si isteti.
De aceea eu, invatatoarea voastra,va  voi fi alaturi si va voi ajuta sa descoperiti tainele carţilor, iar acum cand clopoţelul ne-a adunat pe toti la scoala, va urez: BINE ATI VENIT!
Profesor Înv. Primar,
Vărădin Adina


 

BUN VENIT LA ȘCOALĂ!

SEcusigiu Cls preg B Mioara Bratfalean [800x600]“Copiii sunt cea mai valoroasa resursa a lumii si cea mai mare speranta a ei pentru viitor.”
Se spune ca unui copil ii este usor sa invete sa mearga, dar important este incotro se indreapta. Stim ca nu toti copiii sunt la fel. De aceea, scoala, impreuna cu familiile lor, trebuie sa ii calauzeasca spre reusita si implinire, caci ei ne reprezinta.
In 16 septembrie am plecat la drum 9 baieti si 7 fetite, in total 16 gargarite vesele, frumoase, pregatite sa muncim pentru a deveni cei mai buni din scoala.
Fețe îmbujorate, ochi sclipitori, chipuri vesele.
Uneori e nevoie de atat de putin sa ne insenineze zilele! Trebuie sa invatam sa ne bucuram, sa fim  optimisti iar aceasta porneste din inima si gandurile noastre. Mereu vom gasi forta sa mergem mai departe iar aceasta izvoraste din dragostea pentru copii!
Mult succces in noul an scolar! Sa aveti parte de bucurii care sa va umple sufletul! Clasa pregătitoare B de la Scoala Generală Secusigiu: Dula Ramon, Iovănescu Andreea, Luca Andrei, Lupu Andreea, Mancovici Mirela, Matei Rareș, Moțiu Daniel, Moza Cristina, Moza Maius, Nica Denisa, Petruș Mădălina, Stegaru Dario, Șofrac Adrian, Tanasie Florin, Ursu Florin, Vasilache Adelin. Inv Mioara Brătfălean
Profesor inv.primar
Brătfălean Mioara


 

SEcusigiu Cls preg A Paul Angelica [800x600]E IARĂŞI TIMPUL ŞCOLII…
E septembrie!…Un nou început!
În pragul fiecărei toamne începe “aventura şcolii”, care a fost şi rămâne pentru fiecare dintre noi, cea mai frumoasă experienţă de viaţă…
Prima zi înseamnă reîntâlnirea cu prietenii, cu colegii, cu doamna învăţătoare, cu sala de clasă, înseamnă reîntâlnirea cu visele şi dorinţele voastre, înseamnă încă un pas, chiar dacă e mic şi fragil, în drumul spre împlinirea voastră ca oameni adevăraţi.
SUCCES “ALBINUŢELOR CU GHIOZDAN”!
DIRECTOR, Prof. înv. primar,
PAUL ANGELICA ANA

Both comments and pings are currently closed.