Administrația locală încheie anul 2017 în forță!

20171221_104257 [800x600]Am văzut cum lună de lună în acest an s-au derulat lucrări de modernizare a comunei, fără a prea exista timpi  morți, ceea ce ne arată că avem o administrație locală care utilizează  cu eficiență maximă fiecare zi de lucru pentru implementarea unor proiecte necesare dezvoltării comunei.
Vedem acest lucru inclusiv prin lucrările care s-au executat până în prezent, iar la unele se lucrează încă și pe finalul acestui an 2017.
Au fost multe șantiere deschise în comună, în unele locuri se fac ultimele finisaje, iar în alte locuri se trage tare pentru a fructifica cu folos fiecare zi cu vreme bună!
Nu s-a precupețit nici un efort, nu s-a pierdut nici o oportunitate pentru a derula lucrări de modernizare a comunei!

Trotuare în lucru la Satu Mare Cu privire la amenajarea de trotuare în comună, luna trecută s-au  finalizat lucrările de pavare prevăzute pentru anul acesta la Secusigiu și acum se lucrează deja la amenajarea de trotuare pavate la Satu Mare.

Zonele piețelor din Secusigiu și Sânpetru German în totală reamenajare S-au început lucrările de amenajare a zonelor piețelor din Secusigiu și Sânpetru German. Aceste zone vor fi complet modernizate, prin amenajarea de platouri pavate, alei pavate, mese pentru piețe, precum și a unor parcuri cu locuri de joacă penru copii, scuaruri pentru flori și băncuțe pentru recreere.

Both comments and pings are currently closed.