Anul 2014, un an cu evenimente cultural-artistice de neuitat!

100_5182 [800x600]Încheiem această scurtă retrospectivă a anului 2014 prin a ne aduce aminte de principalele evenimente culturale și folclorice desfășurat în comuna Secusigiu evenimente care cu siguranță au rămas în inimile tuturor.
Noi dorim să felicităm pe toți cei care au participat și s-au implicat activ în organizarea tuturor manifestărilor culturale, artistice și folclorice care au avut loc anul trecut, sperând că prin imaginile surprinse la aceste ocazii ne vom aduce și noi contribuția la realizarea peste ani a viitoarei monografii a comunei, considerând că paginile ziarului nostru pot fi numite „Pagini Secusigene”, căci ele nu fac altceva decât să prezinte viața comunei Secusigiu  de azi, prezentul pentru noi, un prezent care va deveni în viitor trecut! Un trecut pe care generațiile următoare îl vor putea privi prin aceste pagini de azi ale ziarului nostru local.

Un eveniment deosebit a fost organizat de primarul Cheșa Ilie cu ocazia zilei de 1 Iunie, când primarul a pregătit elevilor un spectacol aparte, fiind adusă special pentru această ocazie și o trupă de teatru pentru copii.
Sărbătoarea comunei intitulată sugestiv „Fiii Satului” s-a bucurat anul trecut de un succes răsunător, fiind apreciată de către toată lumea. Organizată ca de fiecare dată pe scena din fața Primăriei, sărbătoarea din acest an a fost una plină de surprize , fiind desfășurată pe parcursul a două zile în care toatălumea s-a putut bucura de spectacole care mai de care mai frumoase, de la concursuri, până la concerte de muzică ușoară sau folclorică.

Both comments and pings are currently closed.