Constantin Traian Igaş, senatorul Secusigiului: „Vă sunt alături şi în zi de sărbătoare şi la muncă”

hram sec 21 [800x600]– Domnule Constantin Igaş, ce înseamnă munca dumneavoastră ca senator în Secusigiu?
– Înseamnă să le fiu alături locuitorilor Secusigiului şi în zi de sărbătoare şi în zi de muncă. Fiecare comunitate trebuie să simtă că parlamentarul lor, indiferent de partidul din care provine, are uşa deschisă atât pentru problemele cât şi pentru bucuriile oamenilor. În ultimele luni am avut bucuria de a le fi alături la două sărbători importante pentru comunitate. În aprilie am primit cu drag invitaţia primarului Cheşa Ilie de a participa la Hramul Bisericii Ortodoxe din Secusigiu şi m-a bucurat să văd o comunitate de creştini foarte numeroasă aici. O altă zi de sărbătoare a comunităţii a fost Hramul Bisericii din Sînpetru German, sărbătoare la care am participat cu sufletul deschis. Vin în Secusigiu şi cu dorinţa şi mulţumirea de a vedea cum se dezvoltă localitatea datorită echipei care o conduce şi datorită sprijinului meu şi al colegilor mei.
– Aţi putut să sprijiniţi Secusigiul şi aţi şi făcut-o. Spuneţi-ne despre proiectele pe care le-aţi sprijinit în Secusigiu.
– Secusigiul este una din cele 5 localităţi din judeţul Arad pentru care am făcut lobby să fie inclusă în programul naţional de cadastrare gratuită. Implicarea a fost totală atât din partea mea cât şi din partea primarului Cheşa Ilie pentru a include Secusigiul între cele 31 de localităţi din ţară care să beneficieze de această gratuitate în prima tură a programului. Acum îmi fac datoria de a supraveghea desfăşurarea programului, pentru că am văzut că au fost blocaje de la nivel guvernamental. Îmi doresc să finalizăm cadastrarea în localitate şi voi avea grijă să reuşim acest lucru.
Secusigiul este o comună care are legături rapide atât cu Pecica, prin Podul peste Mureş, cât şi cu municipiul Arad, mai ales că acum se va moderniza drumul Arad – Felnac. Secusigiul se dezvoltă de la an la an, iar echipa noastră, în frunte cu primarul, reuşeşte să menţină investiţiile chiar dacă acum sprijinul de la Guvern este mai scăzut.
– Ce mesaj doriţi să le transmiteţi locuitorilor Secusigiului?
– Le doresc multă distracţie şi voie bună pentru că urmează Zilele Secusigiului în acest weekend. Şi vreau să le spun că uşa mea este deschisă tuturor celor care au o problemă şi cred că îi pot sprijini la cabinetele parlamentare pe care le am în Pecica şi în Arad. Sănătate tuturor şi putere de muncă!

Both comments and pings are currently closed.