Copiii din Satu Mare așteaptă sosirea lui Moș Nicolae

dsc_7223-800x600Apropierea sărbătorilor de iarnă a adus nerăbdare printre copiii de la grădinița din Satu Mare, în așteptarea darurilor mult dorite.
Toți copiii ne-au mărturisit că au fost cuminți pe tot parcursul anului, astfel că așteaptă cu nerăbdare cadourile pe care Moș Nicolae le va aduce. Au ghetuțele pregătite și își doresc tot felul de cadouri.
Noi vă prezentăm dorințele celor mici, pentru amintirile viitoare, dar și pentru că sărbătorile de iarnă reprezintă un moment aparte în frumoșii ani ai copilăriei.
Menționăm că vă aducem în prim plan dorințele copiilor care au fost prezenți în momentul când am realizat imaginile de la grădinița din Satu Mare, dorind însă ca tuturor să li se împlinească visele și să se bucure din plin de aceste sărbători de iarnă. „Un copil poate oricând să înveţe un adult trei lucruri: cum să fie mulţumit fără motiv, cum să nu stea locului niciodată şi cum să ceară cu insistenţă ceea ce îşi doreşte” Paulo Coelho.
Copilăria este cu siguranţă cea mai preţioasă perioadă a vieţii. Când eşti copil abia aştepţi să creşti, să faci ce vrei tu, fără să fii îngrădit de părinţi.
Fiecare om are un ideal, un drum pe care şi-l croiește sau pe care îl îndrumă cineva. Totul porneşte din primii ani de viaţă. Copilul doreşte să întruchipeze omul din el. Personalitatea fiecăruia este oglindită prin ceea ce dorește, face, obţine. Acceptarea diversităţii presupune acceptarea rolului social îndeplinit la un moment dat. Așadar, ne bucurăm când vedem aceste dorința ale celor mici, dorințe care întruchipează frumoșii ani ai copilăriei.

Grădinița din Satu Mare
educatoare Buday Georgeta

dsc_7211-800x600

 

 

 

 

 

Both comments and pings are currently closed.