De vorbă cu consilierii locali! Mitru Alexandru

Mitru Alexandru [800x600]Mitru Alexandru

Ce partid reprezentaţi și la al câtelea mandat de consilier local sunteţi?
Reprezint partidul PPDD şi sunt la primul mandat de consilier.
Care sunt relaţiile în Consiliul Local, amiabile sau nu?
Relaţiile la nivel de consiliu sunt amiabile.
În Consiliul Local se votează politic sau în interesul comunei Secusigiu?
Se votează în interes politic, dar şi pentru comună.
Comuna a avut aprobat de către PNDI asfaltarea a 6 km. De străzi. Actualul guvern a oprit asfaltările. Cum comentaţi?
Păcat că s-au oprit lucrările. Acestea trebuiau finalizate pentru că este mare nevoie de drumuri aici. Oricând se poate produce o nenorocire, pe drumurile acestea nu poate ajunge nici o maşină de intervenţie în timp util. Domnul primar a reuşit să pună piatră dar după cum vedeţi, din păcate nu este suficient.
S-a introdus impozitul pe venitul agricol. Sunteţi de acord cu această decizie? Credeţi că agricultorii vor fi afectaţi?
Nu sunt de acord cu impozitul. Oamenii şi așa sunt săraci, dacă guvernul le mai pune încă un impozit, cred că se vor descurca foarte greu. Sunt convins că agricultorii vor fi afectaţi.
Un mesaj pentru cetăţeni?
Le urez în primul rând sănătate şi prosperitate. Îmi pare rău că nu pot să-şi câştige un trai decent. Încercăm din răsputeri să aducem un investitor aici. Încercăm să creem locuri de muncă dar nici nouă nu ne este uşor. Din fericire avem o legătura bună cu domnul primar, este un bun gospodar, în limita bugetului alocat, și sperăm ca împreună să construim ceva durabil pentru comuna noastră.

Both comments and pings are currently closed.