Despre actul medical în comuna Secusigiu! Interviu cu dr. Albotă Cătălin. Policlinica AS.

DSC_6963 [800x600]Ne-am propus ca în acest număr al ziarului să aruncăm o privire asupra actului medical din Secusigiu, fapt pentru care ne-am adresat domnului doctor Albotă Cătălin, cel care deține în momentul de față un dispensar medical în Secusigiu, dispensare care prin serviciile pe care le oferă și le are, asigură pacienților toate condițiile unei asistențe medicale performante, care vine în sprijinul cetățeanului.

– Ce fel de servicii oferiți la Secusigiu?
– În cadrul dispensarului din Secusigiu oferim: medicină de familie, laborator de analize medicale, medicină internă, pediatrie și ecografie (2D-3D + EKG).
Doresc pe această cale să informez cetățenii comunei Secusigiu că datorită domnului primar care ne-a susținut mereu,  toți cei înscriși în cadrul Policlinicii AS beneficiază de reducere de până la 100% la diferitele analize de care au nevoie.
Pe lângă serviciile oferite direct în dispensarul de la Secusigiu, pacienții beneficiază de servicii de ginecologie cu urmărirea sarcinii și posibilitatea de a alege să nască cu unul din doctorii noștri, cardiologie cu ecograf Doppler, neurologie, urologie, ORL, psihiatrie și psihologie, medicina muncii, fișe auto și port armă, ortopedie și dermatologie cu toate tratamentele aferente. Serviciile din urmă sunt disponibile în unitățile din Arad, cu mențiunea că pacienții beneficiază de acceași reducere de până la 100% la toate serviciile în baza unor cercetări prealabile.
– Pe ce ramuri acționează doctorii prezenți la Secusigiu?
– La Secusigiu avem doi medici de familie reprezentați prin doamnele doctor Moldovan Aida și doamna doctor Goroftei Debora, doamna doctor Stănculeț Ramona-pediatrie și doamna doctor Gonțea Carmen-interne.
– Ce ar trebui să știe cei din Secusigiu despre planurile dumneavoastră de viitor, legate de Dispensar?
– La sugestia domnului primar, în cursul acestui an vom deschide un centru de permanență care va asigura toate serviciile medicale la orice oră. Facem această unitate pentru ca Secusigiul să beneficieze de cele mai bune servicii de medicină atunci când are nevoie, fără a mai fi nevoie să aștepte ajutor din Arad. Doresc să achiziționez și o ambulanță privată pentru cetățenii din Secusigiu.
Policlinica AS este policlinica care își dedică toate resursele pentru a asigura fiecărui client servicii medicale profesioniste la cele mai înalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie, în condiții impecabile de siguranță și confort.
Dispunem de un laborator performant de analize medicale care este amenajat și configurat conform celor mai recente reglementări în domeniu cu o dotare tehnică avansată și personal medical cu o bună pregatire profesională în domeniu. Oferim tehnici paraclinice de laborator cu efectuarea unei palete largi de investigatii în condiții de acuratețe maximă, laboratorul fiind în permanență monitorizat prin efectuarea controalelor externe de calitate pentru fiecare echipament de laborator.
Laboratorul este acreditat RENAR, garantand astfel corectitudinea rezultatelor. Efectuăm peste 2000 de investigații la cele mai înalte grade calitative.
Doresc pe această cale să-i mulțumesc domnului primar Cheșa Ilie pentru tot sprijinul acordat de-a lungul colaborării noastre. S-a dovedit a fi un ajutor de încredere la nevoie și datorită unor astfel de oameni Policlinica AS are în momentul de față unități la Lipova, Vladimirescu, Zimand, Șimand, Horia și Covăsânț, și a devenit unitatea cu cele mai multe persoane înscrise în evidențe din țară, și anume peste 18.000.

Both comments and pings are currently closed.