Din activitatea Școlii Generale Secusigiu!

PICT0607 [800x600]CLASA A IV-a A

Viata de scolar este o experienta unica pe care atunci cand o traiesti nu o apreciezi la adevarata valoare, dar mai tarziu, privind inapoi cu nostalgie, realizezi frumusetea clipelor petrecute in scoala. Peste ani, intorcandu-te in timp si gandindu-te la inceputul  scolii  si la fiinta care ti-a fost mama si prietena timp de patru ani, sufletul iti este cuprins de emotie si inima iti bate mai repede.
Este varsta cand elevii nu cunosc minciuna si raul din lume, impreuna cu Doamna invatatoare invata sa rada, sa planga, sa descifireze o parte din tainele vietii de scolar si de om.
De asemenea invata sa depaseasca comoditatea si sa descopere ca pot mai mult, tot mai mult. Pofta de competitie le-a adus satisfactii la concursurile la care au participat. Au reusit sa deosebeasca binele de rau, sa fie politicosi si sa se comporte civilizat.
In mod cert, toate acestea le vor prinde bine in viata de zi cu zi.
Colectivul clasei a IV-a A:
Baiant Casian, Baes Miruna, Gaga Patricia, Ifrim Mario, Macean Sebastian, Petrovan Daniel, Pop Nuria, Pop Silvian, Rus Albertina, Sofalvi Alfred, Scuturici Bianca, Serban Alex, Tarnovan Camelia, Tarnovan Tania, Tanasie Alexandra
Doamna invatatoare,
JIRJI DACIANA

Both comments and pings are currently closed.