Echipele comunei În focul campionatului

DSC_3417 [800x600]Echipele noastre de fotbal au început noul sezon fotbalistic , luptând în prezent pentru punctele puse în joc în acest tur de campionat, care se arată unul disputat, fiecare echipă trăgând tare pentruo bținerea unor rezultate cât mai bune.
În acest număr al ziarului vă prezentăm echipa„ Gloria Secusigiu”, care până acum a disputat 5 partide oficiale, rezultatele obținute fiind: 2-6 în deplasare la Livada, 2-3 pe terenul din Macea, 3-0 acasă cu echipa din Mândruloc, 2-5 la Gloria Neudorf și 2-1 pe teren propriu cu Lunca Teuz.
Doar rezultate notabile în aceste prime 5 etape: numai victorii pentru Gloria Secusigiu, care se situează pe podiumul clasamentului seriei B din liga a VI-a!
Să sperăm că echipa noastră v-a continua această serie de jocuri bune și își va menține poziția de lider și la finalul turului. Noi asa ne dorim, cum suntem convinși de altfel că-și doresc toți suporterii din Secusigiu.
Am văzut echipa acasă la Secusigiu, în partida contra celor din Lunca Teuz, meci greu, dar care a fost câștigat până la urmă de ai noștri. Vă prezentăm și câteva imagini de la acest meci, felicitând suporterii care au încurajat echipa noastră până în ultimul minut al partidei.
Cât privește celelate echipe ale comunei, până la această apariție a ziarului local au obținut rezultatele:
Voința Munar: 1-0 în deplasare la Șagu, 0-8 acasă cu Dorobanți, 4-1 în deplasare la Săvârșin, 1-0 pe teren propriu cu Mureșul Zădăreni, 6-1 la Vinga, 2-2 cu AS Aluniș. Toate aceste rezultate o plasează pe Voința Munar pe poziția a XIII-a a clasamentului ligii a V-a seria A, cu un cumul de 4 puncte.
F.O. Sânpetru German: 0-3 acasă cu Speranța Turnu, 7-1 pe teren la Semlac, 3-0 acasă cu Atletico Arad, 4-3 pe teren la Bîrzava, 1-0 acasă cu Iratoșu, 6-0 la Șeitin. Toate aceste rezultate plassează echipa din Sânpetru German pe poziția a X-a a clasamentului ligii a V-a seria A, cu un cumul de 6 puncte.

Both comments and pings are currently closed.