Echipele comunei la finalul turului!

DSC_8501 [800x600]Ne apropiem de finalul turului de campionat pentru echipele din Sânpetru german și Munar, care evoluează în liga a V-a seria A. Ambele echipe mai au doar două meciuri de disputat din acest tur de campionat, după care intră în pauza competițională, două meciuri care sperăm să aducă puncte importante în zestrea finală a echipelor noastre.
AS F. O. Sânpetru German se clasează acum pe poziția a VII cu un cumul de 22 puncte, ultimul meci din acest tur pe care-l va disputa acasă la Sânpetru fiind sâmbătă 15. noiembrie de la ora 14.00,  când va primi vizita echipei Cetate Săvârșin.
Cât privește echipa Voința Munar, aceasta se situează pe poziția a VI-a în clasamentul ligii a V-a seria A, cu un cumul de 23 puncte. Și Voința Munar mai are de disputat doar o partidă pe teren propriu, care va avea loc duminică 23. noiembrie, cu începere de la ora 14.00, când la Munar adversar va fi Speranța Turnu.
Urăm mult succes in continuare ambelor echipe, așteptând ca în cele doua etape rămase de disputat in acest tur de campionat să opțină cât mai multe puncte.
Turul de campionat pentru echipa noastră, Gloria Secusigiu, s-a încheiat, la finalul acestui sezon fotbalistic echipa ocupând poziția a VI-a în clasament, cu o zestre de 10 puncte. O poziție care permite echipei să aibă o pauză competițională liniștită, fără griji, o pauză binemeritată după meciurile disputate.
Urmează  a ne revedea odată cu începerea returului, când sperăm să vedem mult mai multe victorii din partea echipei noastre.
Un retur care sperăm să fie la fel de frumos ca și acest tur, când tribunele din  Secusigiu au fost mereu pline cu suporteri inimoși, care au știut să fie lângă echipă atât în momentele bune, cât și în cele triste.

Încheiem afirmându-ne susținerea pentru echipele de fotbal ale comunei, îndemnând suporterii să fie prezenți la partidele disputate pe terenu propriu, pentru a se bucura de spectacolul oferit la meciurile din campionat și pentru a fi alături de reprezentanții noștri.
Indiferent de rezultate să nu uităm că sunt ai noștri și că datorită lor putem vedea partide oficiale din campionatul județean de fotbal pe arenele comunei!
Fără cele trei echipe ale comunei, nu am vedea „sportul rege” aici la noi, nu am avea viitor fotbalistic în comună. Să-i apreciem cum se cuvine pe toți cei implicați în acest sport atât de rag multora, să le fim alături și să-i încurajăm ori decâte ori avem ocazia:
Hai Gloria Secusigiu!
Hai F.O.Sânpetru German!
Hai Voința Munar!
Sunt echipele comunei noastre!

Both comments and pings are currently closed.