„Gloria Secusigiu” în plină luptă sportivă

DSC_2826 [800x600]În acest număr al ziarului ne îndreptăm atenția asupra echipei „Gloria Secusgiu”, care a disputat până acum 3 etape din retur.

Returul de campionat a început de trei etape, perioadă în care echipa noastră- „Gloria Secusigiu” a disputat o partidă acasă la Secusigiu, în compania echipei din Neudorf- scor final 2-1, o partidă în deplasare la Lunca Teuz Cermei, meci pierdut de ai noștri cu 1-0, ultima partidă fiind disputată pe teren propriu, când am primit vizita echipei „Viitorul Pereg”-scor final 1-1. În urma acestor rezultate „Gloria Secusigiu” ocupă prima poziție din clasamentul seriei A a ligii a VI-a, cu un cumul total de 36 puncte.
Gloria Secusigiu-liderul seriei!
Am fost și noi prezenți la primul meci a acestui retur, disputat la Secusigiu contra celor din Neudorf, partidă de unde vă și prezentăm imagi.
Ne-a plăcut însă faptul că încă de la primul meci al returului, echipa a fost încurajată de spectatori inimoși, ceea ce înseamnă că spiritul secusigenilor a rămas același, vulcanic, în unitate și loialitate față de ai noștri. Exact așa cum ne cunoaște lumea: secusigenii sunt mereu acolo unde trebuie, încurajându-și favoriții. Este un sentiment frumos, aparte, despre care ne place să reamintim de fiecare dată în ziarul local, deoarece este o trăsătură care caracterizează Secusigiul, o trăsătură ce este impregnată în firea oamenilor de pe la noi. Așa dorim să rămână și în generațiile ce vin din urmă și suntem convinși că așa va și fi.
Până una, alta, vă lăsăm să intrați în atmosfera partidei de la Secusigiu, prin cele câteva imagini de la meci, urmând ca în numerele următoare ale ziarului să vă aducem în prim plan și echipele noastre din Sânpetru German și Munar.

 

Both comments and pings are currently closed.