Grupuri sanitare reabilitate la școala din Munar

dsc_7676În fiecare an primarul Cheșa Ilie a prevăzut investiții de modernizare a instituțiilor de învățământ din comună.
Exemple pot fi multe: renovare și extindere a școlii mici din Sînpetru German, inclusiv cu schimbarea acoperișului, construcția unei anexe pentru profesori, amenajarea grupurilor sanitare, renovarea holului, montarea de geamuri temopan etc, invstiții asemănătoare implementându-se și la celelate instituții școlare din comună.
Mergând pe această direcție a reabilitării școlilor și grădinițelor comunei, recent au fost reamenajate complet grupurile sanitare de la școla din Munar, o investiție care face parte din acest program al primarului Cheșa Ilie, care ne-a și declarat: „în fiecare an au fost alocate sume importante pentru a îmbunătăți condițiile de școlarizare de la grădinițe și școli. Mi-aș fi dorit să avem banii necesari pentru a face toate investițiile necesare cât mai repede, dar resursele financiare pe care le avem la dispoziție sunt insuficiente pentru ceea ce ne-am dori noi. De aceea, an de an am cuprins sume pentru a progresa pe linia modernizării instituțiilor școlare ale comunei și vom continua acest program și pe viitor, scopul final fiind acela de a reuși punerea la punct a tuturor școlilor și grădinițelor din comuna noastră!”

Both comments and pings are currently closed.