În atenția cetățenilor! Biroul de impozite și taxe vă informează!

Din păcate, în ciuda apelurilor repetate pe care le-am făcut prin toate mijloacele de comunicare, inclusiv prin ziarul local, există cetățeni care încă au restanțe la plata taxelor și impozitelor locale, precum și la taxa de salubritate.
Ca urmare a acestui lucru, ne-am văzut nevoiți să demarăm procedurile de executare silită, în vederea recuperării restanțelor existente la bugetul local. În acest sens s-au pus în aplicare toate formele legale de recuperare a restanțelor fiscale, fiind instituite atât propriri pe salarii, cât și sechestre asiguratorii pe bunurile unor restanțieri.
Nu ne face plăcere să punem în aplicare astfel de măsuri executorii, însă suntem nevoiți conform legii să inițiem toate aceste forme legale pentru recuperarea restanțelor fiscale de la cetățeni.
Sperăm ca toți cei care au restanțe atât la plata taxelor și impozitelor locale, cât și la taxa de salubritate, să fie conștienți de obligativitatea plății acestor impozite și taxe, să ia în calcul faptul că neachitarea acestora va aduce după sine punerea lor în exeutare silită. Ne dorim să nu ajungem în această situație și fiecare să fie conștient de responsabilitățile fiscale pe care le are.

Both comments and pings are currently closed.