Investiții utile pentru comună!

  An de an am avut cuprinse în lista de investiții proiecte prin care să aducem un plus modernizării comunei, localităților Secusigiu, Sânpetru German, Munar și Satu Mare.

An de an, am gândit investițiile pe care le-am făcut în comună având în vedere structura reală a bugetului local și ne-am întins doar cât s-a putut din punct de vedere financiar, considerând mereu că dacă vrem să avem o comună cu perspective pentru viitor, atunci trebuie să fim realiști, să ne bazăm în primul rând pe resursele noastre și doar apoi pe ceea ce putem obține prin finanțări guvernamentale, europene, sau cu sprijin de la Consiliul Județean Arad. 

Astfel am conceput strategia de dezvoltare locală, o strategie prin care nu a fost an să nu punem în practică investiții necesare și utile în dezvoltarea și modernizarea comunei. 

Prin toate acestea am arătat că strategia de dezvoltare a comunei a fost și este una corectă, cu rezultate concrete, gândită pe perioade  multianuale, deoarece nimic nu se poate face dintr-o dată. 

Toate s-au realizat rând pe rând, în timp, iar rezultatele se văd astăzi prin prisma proiectelor de investiții puse în practică, precum și prin proiectele câștigate.

Cele mai recente lucrări aflate în derulare pe raza comunei au cuprins:

– amenajarea de noi trotuare pavate în Satu Mare

– continuarea lucrărilor la re-țeaua de apă

– amenajarea noilor parcuri din Sânpetru German și Secusigiu

-investiții în peisagistica zonelor verzi

– lucrările de modernizare a pieței din Secusigiu

– ultimele finisaje la noua grădiniță construită la Secusigiu

Așa cum am pus în practică până acum toate proiectele pe care le-am prevăzut pentru bunul mers al comunei, așa și anul acesta, ceea ce am prevăzut ca investiții se va realiza, având în plan o serie de noi proiecte utile și necesare pentru buna evoluție a comunei, despre aceastea preferând însă să vorbesc la momentul oportun, mai precis, atunci când le vom pune în practică, rând pe rând, deoarece niciodată nu mi-a plăcut să discut decât la concret, prin fapte.

Vă doresc tuturor să vă bucurați de împlinirile pe care vi le doriți și de cât mai multe momente frumoase în viață. 

Cât privește bunul mers al comunei, atâta vreme cât există unitate și bună înțelegere, atunci și comuna Secusigiu se va dezvolta așa cum ne dorim cu toții, spre binele generațiilor viitoare, iar cu seriozitate și corectitudine în tot ceea ce facem, vom progresa an de an.

Primar Cheșa Ilie

Both comments and pings are currently closed.