O administrație pentru comunitate

În localitatea Satu Mare s-au derulat lucrări de pavare, sub forma amenajării unor noi tronsoane de trotuare. Prin aceste lucrări se încheie vechiul proiect de amenajare trotuare din comună, urmând ca în perioda următoare să se demareze un nou proiect de amenajare trotuare în comună, proiect pe fonduri europene.

Noi trotuare pavate la Satu Mare

Noile parcuri din Secusigiu și Sânpetru German, pe placul tuturor

S-a lucrat intens în această perioadă și la amenajarea celor două parcuri din Secusigiu și Sânpetru German. Sunt doruă proiecte cu impact pentru comuna noastră, două proiecte prin care s-au amplasat locuri de joacă pentru copii, s-au amenajat zone de recreere, fiind amplasate și băncuțe specifice, în același timp fiind construite și alei pavate. 

Cele două parcuri, sau zone de agrement, după cum le putem numi, sunt pe placul cetățenilor din Secusigiu și Sânpetru German, lucru vizibil și din imaginile surprinse.

Despre aceste lucrări primarul Cheșa Ilie ne-a declarat: „ Am dorit ca prin aceste investiții să avem două zone destinate recreerii și petrecerii timpului liber, două zone unde părinții sau bunicii pot veni cu copiii, respectiv nepoții și pot petrece câteva ore plăcute în aer liber. Sper ca tuturor să le placă aceste locuri de joacă, planul meu fiind acela de a amenaja astfel de perimetre destinate recreerii și la Munar și Sat Mare.”

Imagini cu parcul din Secusigiu si Imagini cu parcul din Sânpetru German

Piața din Secusigiu și Sânpetru German, în modernizare

De investiții în modernizare au avut parte și piețele din Secusigiu și Sânpetru German, prin pavarea zonelor destinate comercianților, fiind schimbate cu acest prilej inclusiv mesele de prezentare a produselor, acestea fiind și acoperite, pentru a proteja produsele agricultorilor de intemperiile vremii.

Schimbarea noilor piețe este deosebit de mare, investițiile de aici fiind mai mult decât binevenite, prin aceste lucrări primarul Cheșa Ilie reușind să vină în întâmpinarea cerințelor agricultorilor comunei, dar și a celor care-și fac cumpărăturile la cele două piețe din comună.

Lucrările la rețeaua de apă continuă

Se lucrează continuu și la rețeaua de apă a comunei, aceste lucrări avansând mult anul acesta, lucru vizibil de către orice om de bună credință.

Vă prezentăm și noi imagini de la introducerea coloanei de aducțiune de la fântânile de lângă gara de la Satu Mare spre gospodăria de apă.

Gospodăria de apă Secusigiu, în lucru

Tot pe linia introducerii rețelei de apă și lucrările de construcție-amenajare a gospodăriei de apă din Secusigiu au mers în linie dreaptă. 

S-au făcut progrese majore la implementarea acestei investiții, după cum, au fost forate și șase puțuri de apă necesare alimentării rețelei.

Both comments and pings are currently closed.