Lucrările la noile trotuare în plină desfășurare!

DSC_9721 [800x600]Deocamdată lucrările de construire de noi trotuare s-au derulat în Secusigiu și Sînpetru German, dar proiectul inițiat de primarul Cheșa Ilie prevede amenajarea de astfel de trotuare și în Munar și Satu Mare, în aceste două localități lucrările urmând a începe anul viitor.
Trebuie specificat că sumele necesare lucrărilor actuale de amenajare de trotuare sunt obținute de primarul Cheșa Ilie în baza prioectelor depuse la Consiliul Județean Arad și la GAL( pe fonduri europene). Acest lucru este de apreciat, demonstrînd preocuparea primarului nostru de a atrage resurse financiare suplimentare în comună, astfel încât bugetul local să fie degrevat de anumite cheltuieli, prin aceasta făcându-se o economie substanțială la bugetul comunei.
Lucrările de amenajare a trotuarelor merge în prezent în linie dreaptă, deocamdată fiind prevăzute spre amenajare anumite tronsoane bine definite, luîndu-se în cacul amenajarea cu prioritate a trotuarelor din zonele centrale ale localităților. Vă prezentăm și hărțile aferente proiectelor pentru amenajarea de noi trotuare în Munar și Satu Mare, planȘele având prevăzută zoanarea unde anul viitor se vor executa astfel de lucrări și în cele două localități ale comunei.

Both comments and pings are currently closed.