Moș Crăciun a venit cu daruri la copiii din Secusigiu!

10301220_10202660528708828_2326880776106000788_n [800x600]Când vorbim de Crăciun, ne amintim de anii copilăriei, când toți așteptam să vedem cadourile de sub brad, să vedem cât de îndestulător e sacul moșului. Crăciunul înseamnă a dărui, din inimă, înseamnă bucurie, înseamnă colindă, înseamnă familie reunită în jurul bradului. Am văzut toate aceste caracteristici ale Crăciunului la acțiunea întreprinsă de primarul Cheșa Ilie împreună cu Asociația de Voluntari Cetatea Aradului!
O acțiune din suflet, pentru copiii din comună! Astfel,în colaborare cu asociația de voluntari mai sus amintită,   primarul Cheșa Ilie a reușit să ofere cadouri unor copiii din comună, aducând bucurie în inimele lor.
Acțiunea a avut loc cu participarea inclusiv a jucătorilor de la clubul UTA Arad și a baschetbalistelor arădene, care au venit să susțină această acțiune! A dărui înseamnă a aduce bucurie, iar primarul Cheșa Ilie, alături de asociația de voluntari Cetatea Aradul asta a făcut! Pentru copiii din comună! Felicitări domnule primar, ați dovedit din nou că vă pasă de copii, că știți ce înseamnă Crăciunul!
Iar pe lângă această acțiune să nu uităm că primarul Cheșa  Ilie, împreună cu viceprimarul Onu Petru Gavril și cu sprijinul Consiliului Local, s-a preocupat ca și anul acesta toți copiii de la școli și grădinițe să primească cadouri de Crăciun, la fel cum de altfel s-a întâmplat în fiecare an! Încă o dată felicitări!

Both comments and pings are currently closed.