Primarul vă informează

image descriptionStimați consăteni,
Doresc să vă informez că lucrările de construire de noi trotuare se desfășoară conform programului stabilit! Dacă luna trcută s-a început amenajarea de noi tronsoane de trotuare la Secusigiu, în acestă lună s-au început lucrările de pavare de trotuare și la Sânpetru German. Sunt lucrări importante pentru care am obținut finanțare prin fonduri europene și de la Consiliul Județean Arad. Vă aduc la cunoștință și că astfel de lucrări vor avea loc și anul următor, deja având deschise liniile de finanțare pentru continuarea lucrărilor de amenajare de trotuare și în cursul anului 2015.
Am făcut aceste precizări încă de pe acum, pentru a vă informa din timp despre aceste lucruri, astfel încât să nu mă mai trezesc cu situația că vine consilierul Grad, trage cu urechea la proiectele mele sau ale colegilor mei din Consiliu și vine imediat să spună că ar avea și el un merit pe ici pe colo. Sigurul său „merit” este acela că mai aude una alta de pe la noi, și sare repede să spună că și el are idei. Am văzut cu toții ce idei are, când  i-a pus vorbe-n gură onorabilului nostru cetățean uica Tia, de 95 de ani (îi și urez acestuia un sincer La Mulți Ani), încercând din nou să mă discrediteze pe mine, când de fapt acest consilier Grad a făcut totul la un moment dat pentru a-l scoate afară pe uica Tia din comisia de fond funciar. Iar acum, culmea tupeului, vine să se folosească de această persoană onorabilă și în vârstă din comună pentru propriul său interes, acela de a încerca să-mi știrbească imaginea în fața oamenilor. Acesta este de fapt singurul lucru pe care consilierul Grad știe să-l facă, deoarece neavând nici o faptă meritorie pentru comună, neputând să se laude cu nimic, atunci încearcă să mă ponegrească pe mine, de ce? Fiindcă se visează primar de 10 ani și nimeni nu vrea să-l aleagă! Vorba unui cetățean: ce să caute el de la Felnac aici la noi la Secusigiu? Să stea acasă acolo la el, nu-i destul că face bani cu terenurile unor oameni din Munar?
Așadar,  mă văd nevoit să răspund din nou aberațiilor și miciunilor pe care acest consilier Grad le aruncă prin paginile fițuicilor sale, minciuni care ne arată mereu caracterul acestui om, reprezentat al PSD din comună. Sincer vă spun, nu știu unde l-au găsit cei de la PSD, căci nu le face cinste, dimpotrivă, îi face de rușine. Cum? Prin modul lui de a fi, un consiler cu 0 realizări în comună, care, vedem cu toții, nu știe decât să mintă și să facă scandal. Dacă lui îi place, treaba lui, dar măcar să nu se mai laude cu faptele altora. Ce vină avem noi că el nu a fost în stare să aducă 1leu pentru comună, nu a fost în stare să întocmească măcar un proiect viabil pentru comună? Unii cetățeni creduli s-au lăsat păcăliți de el l-au ales degeaba. Face și el umbră prin sala de consiliu o dată pe lună. Probabil căl lui îi este ciudă că noi reușim să facem o serie de lucrări în comună, el nu e în stare de nimic, și atunci nu are decât varianta să ne bage nouă de vină. Are timp, el nu prea muncește pentru comună, în timp ce noi muncim! Este o mare diferență! Ultima dată făcea referire la OG28, spunând că Secusigiul nu a beneficiat de această ordonanță! Îi spun că și comuna noastră a beneficiat de OG28, primind finanțare pentru rețeaua de apă! El habar nu are de aceste lucruri, dar s-a găsit să inventeze încă o minciună, doar o să prostească pe cineva.
Am specificat cele de mai sus pentru a vă face să înțelegeți că tot ceea ce acest consilier Grad inventează prin acele foi volante arată adevărata față a acestuia, care nici măcar în Consiliul Local nu are nici un cuvânt de spus. Avem în comunăun Consiliu Local cu o majoritate de dreapta, o majoritate care decide pentru proiectele de dezvoltare ale comunei, o majoritate care știe ce are de făcut.
Terminând cu aceste precizări privind cele mai noi minciuni inventate de consilierul despre care v-am vorbit, vă informez că ne aflăm în stadiul final și cu proiectul de cadastru general al comunei, măsurătorile în extravilan și intravilan sunt gata, mai urmează procesarea informatică a datelor, proceduri care necesită un timp mai îndelungat datorită miilor de proprietari din comună. Lucrările cadastrului se duc la bun sfârșit chiar în condițiile în care guvernul acesta de acum a tăiat banii de finanțare pentru acest proiect de cadastru al comunei noastre, comuna Secusigiu fiind printre cele 34 de comune din România care a câștigat un astfel de proiect! Cu toate acestea, guvernul actual PSD a tăiat finanțarea pentru acest proiect. Nu l-a interesat de comuna Secusigiu, chiar dacă aici avem un consilier Grad, de la PSD, care se bate cu pumnii în piept de ce poate să facăel pentru comună. Răspunsul vine de la sine: zero realizări, doar vorbe în vânt pentru cei creduli!
Primar Cheșa Ilie

Both comments and pings are currently closed.