Proiect educațional la școala din Secusigiu

3 (1)”Pași mici spre scopuri mărețe” este intitulat proiectul educațional propus de Centrul Logopedic Interşcolar al Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Arad realizat în parteneriat cu cele 3 comisii metodice  a învățătorilor de la Școala Gimnazială Secusigiu, Liceul Tehnologic Vinga respectiv Școala Gimnazială ”Aurel Vlaicu” Arad.
Propunătorii proiectului și-au propus ca deziderat sporirea eficienţei activităţilor educative ale elevilor cu tulburări de limbaj, dificultăți de învăţare, tulburări de comportament prin îmbogăţirea competenţelor psihopedagogice ale învăţătorilor și prin colaborarea eficientă cu echipa multidisciplinară alcătuită din profesor logoped, consilier şcolar şi profesor itinerant.
Prima activitate a proiectului a avut loc în 10.11.2017 la Școala Gimnazială Sânpetru German și a avut drept obiectiv prezentarea instrumentelor de lucru necesare depistării timpurii a elevilor cu tulburări de limbaj, cu tulburări de învăţare şi cu tulburări de comportament.
Mulțumim și pe această cale partenerilor noștri pentru prezență și implicare, precum și coordonatorilor: prof. logoped Coşarbă Editha, coordonator Centrul Logopedic Interşcolar; prof. învățământ primar Lipoczi Ana, responsabil comisia metodică a învățătorilor de la Liceul Tehnologic Vinga;  și nu în ultimul rând prof. învățământ primar Boboiciov Ana-Maria, director adjunct al Școlii Gimnaziale Secusigiu care a fost inițiatorul, propunătorul și organizatorul acestui demers.
Deasemenea mulțumesc în mod deosebit Comisiei metodice a învățătoarelor de la Școala Gimnazială Secusigiu și în mod deosebit învățătoarelor de la Sânpetru German pentru că au fost niște gazde deosebite și au demonstrat încă o dată că ”Omul sfințește locul”.
Cu stimă și considerație,
Director , prof. înv. primar,
PAUL ANGELICA ANA

Both comments and pings are currently closed.