Reprezentantele „sportului rege” ale comunei în focul campionatului

dsc_1190-800x600Putem spune că arenele fotbalistice din comună au renăscut, fiindcă, odată cu începerea noului campionat, terenurile de fotbal au prins din nou viață, au ieșit din amorțeală, au redevenit punctele centrale ale zilelor de sfârșit de săptămână. Acum, dacă este duminică, se joacă meciurile echipelor din Secusigiu, Sânpetru German și Munar , care acum evoluează în liga a V-a, seria A din campionatul județean de fotbal, ceea ce înseamnă pentru noi, multe derbyuri în comună.
Așadar,  au reînceput emoțiile iubitorilor sportului rege din comună, iar adrenalina curge din nou pe arenele comunei noastre.
Am  avut luni, în pauza compe-tițională, când atmosfera din comună nu era parcă ea însăși, lipsind discuțiile aprinse cu privire la rezultate, evoluții sau pronosticuri vizând echipele reprezentative ale comunei.

Începerea campionatului a readus cu el nu doar bucuriile, dar și emoțiile, căci echipele noastre au reînceput lupta pentru fiecare punct pus în joc.
Pe teren au reînceput luptele aprige, în timp ce tribunele s-au reanimat de spectatorii veniți să susțină echipele, dar mai ales să trăiască„fenomenul” alături de jucători și staful tehnic.
Toată lumea a redevenit una cu echipele, scandările au reînceput a se face auzite, galeriile au revenit la viață.
Se trăiește din nou la cote maxime, sportul rege s-a reîntors acolo unde-i este locul: pe arenele din Secusigiu, Sânpetru German și Munar, locuri de bucurie maximă sau de tristețe intensă, dar mai presus de orice, de dragoste totală pentru sportul cu balonul rotund! Un sport al pasiunii și implicării totale.
În acest număr al publicației locale, vă aducem în prim plan echipa Gloria Secusigiu, urmând ca în numerele următoare, să ne îndreptăm privirea și spre Voința Munar și AS.F.O Sânpetru German.
Până atunci, urmăm reprezentantelor comunei noastre să aibă un parcurs competițional cât mai bun, cu cât mai multe victorii!

Both comments and pings are currently closed.