Reprezentantele „sportului rege” din comună luptă pentru fiecare punct

Când ne referim la reprezentantele „sportului rege” din comună avem în vedere cele trei echipe care ne reprezintă: Gloria Secusigiu, Voința Munar și AFO Sânpetru German.

Toate sunt reprezentantele comunei noastre și în momentul de față se află în plină competiție sportivă a acestui retur de campionat atât de disputat.

În acest număr al ziarului local vă aducem în prim plan echipele Gloria Secusigiu și AFO Sânpetru German, urmând ca în numărul următor al publicației să fim prezenți și pe terenul echipei din Munar

GLORIA SECUSIGIU

AFO Sânpetru German

Toate echipele comunei noastre joacă în seria A a ligii a V-a, deci, putem spune că avem derbiuri aprige în comună.

Gloria Secusigiu ocupă poziția VII din clasamnet, cu un cumul de 20 puncte, urmare a celor 2 etape disputate până în prezent din acest retur de foc al campionatului.

Ultimele rezultate obținute de echipa din Secusigiu au fost: 4-1 în deplasare la Șeitin și 3-2 pe teren propriu în compania echipei din Iratoșu.

Nu ne rămâne decât să urăm echipei evoluții cât mai bune, pentru a aduce bucurie în rândul suporterilor din Secusigiu, știut fiind că fotbalul este un sport al pasiuniii și orgoliului, iar suporterii așteaptă de la echipa lor de suflet doar victorii.

Transmitem echipei gândurile noastre bune, felicitând jucătorii și staful tehnic pentru implicare, fără aportul lor neputând vedea în comună meciuri oficiale, atât la Secusigiu, cât și la Munar și Sânpetru German, cele trei echipe alături de care suntem la fiecare etapă a returului.

Cu privire la evoluțiile echipei AFO Sânpetru German, care ocupă poziția a XIII-a din clasament, cu un cumul de 9 puncte, etapele trecute până în prezent din retur au consfințit rezultatele: 4-1 la Iratoșu și 2-1 acasă cu Șoimii Livada

Urmează un meci în deplasare la Semlac, duminică 15 aprilie, de la ora 17:00, când sperăm ca echipa să obțină toate cele trei puncte puse în joc.

„Sportul rege” rămâne în continuare cel mai popular sport, nu doar la nivel mondial, ci și în România, un sport în care pasiunea este la ea acasă, un sport al patimilor și orgoliilor. 

De aceea fotbalul este atât de frumos, căci cere implicare nu doar din partea jucătorilor, ci și din partea suporterilor. Este un sport al bucuriilor extreme, dar și al tristeții maxime, atunci când echipa favorită este învinsă. 

Ne aruncăm privirea și asupra asuporterilor înfocați ai echipelor, fără de care nici un meci de acasă nu ar avea farmec.

Both comments and pings are currently closed.