De vorbă cu viceprimarul Delamarian Flavius

Screen Shot 2018-05-16 at 01.54.37-Cum ați caracteriza actul adminstrativ al comunei ?

-Avem o administrație locală în urma căreia se văd rezultate concrete privind lucrările de modernizare derulate în comună. Nu le trec acum în revistă, fiind convins că toți cetățenii le cunosc.

Ceea ce doresc să subliniez, este faptul că administrarea comunei se desfășoară în cele mai bune condiții. Acest lucru denotă că avem în comună o atmosferă constructivă, existând maturitatea politică necesară pentru a continua pe linia păstrării liniștii și bunului mers al comunei, ceea ce se răsfrânge pozitiv și asupra actului adminsitrativ.

 Putem vorbi de o evoluție bună a comunei noastre, concretizată prin lucrările de investiții întreprinse, o evoluție posibilă prin conlucrarea între Consiliul Local, primar, viceprimar, aparatul administrativ al Primăriei și ceilalți factori decizionali ai diferitelor instituții publice. Doar așa putem să construim, doar așa putem să dezvoltăm comuna.

Acest lucru a fost posibil până acum și sunt convins că va fi menținut și pe mai departe, printr-o conlucrare între toți factorii decizionali, conlucrare bazată pe corectitudine, transparență, seriozitate decizională și respect reciproc. Toți locuim aici și toți trebuie să avem același țel: binele comunei Secusigiu.

Important de precizat este faptul că avem la Secusigiu o unitate în administrație, existând o bună colaborare cu majoritatea consilierilor locali, care se preocupă de bunul mers al comunei, căutând să spijine inițiativele cu impact pozitiv pentru comună. 

Indiferent de opțiunile și reprezentările politice, dorim să avem o atmosferă bună de lucru, propice dezvoltării și discuțiilor de substanță, constructive și necesare pentru a găsi cele mai bune soluții în vederea modernizării comunei și asigurării unei administrații eficiente, cu rezultate concrete în lucrări de modernizare.

 Atât eu, în calitate de viceprimar și consilier local, cât și domnul primar Cheșa Ilie, urmărim doar binele comunei și doresc să precizez că avem deschiderea necesară unei bune colaborări cu toți factorii decizionali ai administrației locale, mergând pe principiul că este nevoie  de înțelepciune, pentru ca, indiferent de poziția politică a unuia sau altuia, să se ajungă mereu la consensul necesar asigurării stabilității adminsitrative, ca unic mijloc de progres pentru comună.

Gândind astfel, corect, putem merge în direcția cea bună, cu rezultate vizibile prin prisma proiectelor de investiții utile dezvoltării comunei noastre.

– O prognoză pentru anul acesta?

– Planuri sunt multe, dorim să continuăm pe acest drum al modernizării comunei și sunt convins că vom putea implementa și anul acesta o serie de proiecte benefice pentru comună, proiecte cuprinse deja în planul de achiziții publice pentru anul 2018, bugetul fiind structurat de așa manieră încât să realizăm noi lucrări importante pentru binele comunității noastre locale.

Toate acestea le vom face cu respectarea cerințelor concetățenilor noștri din Secusigiu, Sânpetru German, Munar și Satu Mare, cărora le și transmit pe această cale cele mai sincere gânduri ale mele, asigurându-i că vom administra comuna plecând zi de zi de la premisa că suntem pe aceste funcții datorită votului lor și că a această responsabilitate este luată foarte în serios de către mine și colegii mei.

-Mesajul dumneavoastră către ce-tățeni?

-Comuna Secusigiu, ca și unitate administrativ teritorială se constitue ca o comunitate, frumoasă, în care vrajba și răutatea nu au ce căuta. Noi, cei de aici, știm să distingem adevărul de minciună, știm să luăm aminte la caracterul fiecăruia, și ne plac oamenii frumoși și sinceri, care doresc normalitatea, nu zânzania. Așa dorim să trăim, cu bucuria fiecărei zile pe care ne-o dă Dumnezeu, muncind pentru binele comunei noastre dragi, încercând să clădim un viitor mai bun pentru generațiile viitoare. Gândind astfel, nu putem decât să mergem înainte! După acest mod corect de a privi lucrurile ne ghidăm atât eu cât și domnul primar și astfel, împreună cu consilierii locali și colegii din aparatul administrativ, suntem deschiși oricărei inițiative sau propuneri utile comunei, cu toții dorindu-ne un singur lucru: să lăsăm ceva frumos în urma activității noastre.

De asemenea, subliniez încă o dată că niciodată politica nu a fost confundată cu administrația și prin tot ceea ce am făcut, am căutat să menținem un climat de liniște și pace în comună, conlucrând cu toți factorii locali pentru progresul comunității noastre locale.

Vă doresc tuturor unitate și nu dezbinare, pentru a trăi în bună înțelegere uni cu alții, spre binele nostru și al tinerelor generații.

Both comments and pings are currently closed.