„Sportul Rege” mereu acasă la Secusigiu

DSC_6809 [800x600]În numărul trecut al ziarului ne-am deplasat pe terenurile din Munar și Sânpetru German, unde cele două echipe ale comunei noastre disputau partide încinse, având alături o serie de suporteri inimoși.
Acum ne-am deplasat la Secusigiu,pentru a lua pulsul atmosferei de pe terenul Gloriei Secusigiu, echipă ce evoluează în liga a VI-a seria A din campionatul județean de fotbal.
Arena secusigeană a atras mai mulți iubitori a sportului cu balonul rotund, care au veni să încurajeze echipa, motiv pentru care dorim să-i felicităm, căci merită!
Gloria Secusigiu este o echipă iubită, așa și trebuie să fie, căci aduce la Secusigiu frumusețea partidelor oficiale din campionat. Echipa ocupă poziția a V-a, cu un cumul de 7 puncte, ultimele partide consemnând și rezultatele: 2-1 acasă cu echipa din Livada, 5-4 în deplasare la Mândruloc și 2-4 pe teren propriu cu Real Horia.

Imaginile surprinse sunt de la partida disputată de Gloria Secusigiu acasă,în compania formației Real Horia. A fost vreme bună, însorită, ideală sportului,toată lumea venită la meci putându-se bucura de un spectacol sportiv frumos, cu multe faze de poartă.

Cât privește celelate echipe ale comunei, de la ultima apariție a ziaruluiacestea au obținut rezultatele:
Voința Munar: 3-2 pe terenul vecinilor din Zădăreni, 3-1 acasă cu Semlacul, 5-0 în deplasare la VIFE, 3-3 pe teren propriu cu Iratoșu. Toate aceste rezultate o plassează pe Voința Munar pe poziția a IX-a a clasamentului ligii a V-a seria A, cu un cumul de 14 puncte.
F.O. Sânpetru German a avut un parcurs fără greșeală în ultimele etape,obținând doar victorii pe linie: 2-3 pe terenul celor din Șeitin, 4-0 acasă cu Zimandu Nou, 3-4 în deplasare la Glogovăț, 2-0 pe teren propriu cu Vinga. Toate aceste rezultate plassează echipa din Sânpetru German pe poziția a VII-a a clasamentului ligii a V-a seria A, cu un cumul de 15 puncte.

Both comments and pings are currently closed.