Spre informarea cetățenilor!

colectareVă prezentăm alăturat graficul de colectare a deșeurilor reciclabile (folie, PET, hârtie și carton), grafic al societății de salubritate ASA, companie care operează și pe raza comunei noastre și de la care am primit spre informare următoarele aspecte:
Graficul de colectare prezentat evidențiază zilele în care ASA asigură încărcarea acestor tipuri de deșeuri în mașini adecvate.
– odată cu colectarea sacilor plini, se vor asigura și saci la schimb, existând astfel posibilitatea colectării permanente a acestor deșeuri reciclabile.
– ASA roagă cetățenii ca în ziua stabilită conform graficului, sacii să fie poziționați în fața imobilelor, pentru a fi facilitat accesul la colectarea acestora de către salariații ASA.
– orice alte tipuri de deșeuri colectate în acești saci nu vor fi încărcate în mașinile destinate colectării deșeurilor de tip folie și PET.
– ASA atrage atenția asupra faptului că există posibilitatea ca anumite persoane să colecteze sacii poziționați pe domeniul public înainte ca salariații ASA să ajungă în sector, lucru care contravine grav legislației în vigoare, persoanele respective urmând a suporta rigorile legii.
– toate costurile generate de derularea acestui tip de serviciu (program la care s-a făcut referire anterior) sunt suportate de către societatea ASA.

colectare

Both comments and pings are currently closed.