SVSU Secusigiu – Locul II pe echipaje!

concurs svsuÎn ziua de sâmbătă 8 iunie a avut loc pe terenul de fotbal din Sântana, faza județeană a concursului anual dintre echipajele SVSU.
În concurs au intrat 9 echipaje SVSU care s-au întrecut în trei probe, ștafetă 4 x 100m, proba de îndemânare și viteză și proba dispozitivului de luptă. Echipa noastră SVSU a obținut la primele două probe lovul II, iar la ultima probă locul III, clasându-se la general pe locul II.Concursul a fost unul disputat, ai noștrii reușind să devanseze echipe cu tradiție, cum sunt cele din Nădlac, Pecica, Sântana, Vinga. S-a dovedit astfel încă odată că echipa SVSU din comuna noastră este una puternică și merită toate felicitările pentru rezultatul obținut.
Echipa SVSU Secusugiu care a participat la concursul județean a fost formată din Aldan Marian( șef serviciu),  viceprimarul Onu Gavril( conducător de lot), Bulz Dinu ( antrenor/ concurent), Bulz Viorel, Bulz Nicolae, Bledea Gheorghe, Dudcă Lucian, Ristin Sergiu, Ristin Gheorghe, Ardelean Mihai, Popan Andrei, Scherban Radu, Buzatu Florin.

Both comments and pings are currently closed.