Tinerii noștri fotbaliști – pe podium

Felicităm echipa de fotbal a școlii, care, sub atenta îndrumare a profesorului de sport Iosim Vladimir a obținut noi rezultate notabile la competițiile interșcolare unde a participat. Spunem noi, deoarece și anul trecut echipa școlii a fost mereu pe podiumurile competițiilor sportive de gen, surclasându-și adversarele, cee ce spune mult atât despre valoarea lotului, cât și despre pregătirea sportivă a copiilor.

Cel mai recent rezultat deosebit înregistrat de tinerii jucători este cel de la Vinga, unde a fost organizată Olimpiada n Regională de Fotbal a ciclului primar, din cele 6 echipe calificate, reprezentanții noștri obținând locul I,

O performanță meritorie, care ne arată că avem tineri talentați în comună, ceea ce ne dă speranță că „sportul cu balonul rotund” va avea viitor în comuna noastră, acești tineri reprezentând practic pe-piniera pentru viitori jucători de la echipele mari ale comunei Secusigiu. Felicitări încă o dată și urăm elevilor să continue pe acest drum al performanțelor sportive notabile, nu înainte de a aminti faptul că echipa joacă și semifinala în  cadrul competiției „Cupa Satelor” U13, meciul urmând a se disputa la Socodor.

Lotul echipei: 

Budică Bogdan, 

Marian Andrei, Beserman Casian, Chevereșan Daniel, Covaci Felix, 

Cuzman Răzvan, Gruia Darius,

 Oșan Ciprian 

Rohacsi Florian.

Antrenor

Prof.Iosim Vladimir

Both comments and pings are currently closed.