Rezultate bune pentru tinerii pugiliști

Nu doar echipa de fotbal a școlii a obținut rezultate deosebite la com-petițiile sportive unde a participat, ci și tinerii pugiliști secusigeni, grupați în cadrul clubului „Gloria Box Secusigiu”, sub îndrumarea antrenorului Victor Mihali.

Participarea pugiliștilor noștri la „Cupa Prieteniei” a însemnat ocuparea locului I pe podium pentru sportivul Iezdici Răzvan, care a luptat în ring în două meciuri pentru a câștiga trofeul pus în joc. 

Competiția a adunat 32 de echipe din țară, categoria fiind de 52 de kg.

Putem spune că prin implicarea antrenorului Victor Mihali și cu sus-ținerea administrației locale avem acum la Secusigiu un club de box autentic, de descoperire și promovare a talentelor pugilistice din comună, acest sport nobil-boxul-fiind un sport de modelare și creștere a personalității, a definitivării voinței și puterii de muncă și concentrare.

Tinerii Pugiliști ai Clubului „Gloria Box Secusigiu” au participat și la competiția „Centura Aradului” unde au obținut locul I la 5 categorii, ceea ce ne arată nu doar că avem valori sportive în comună, ci și că aceste valori au fost descoperite și îndrumate corespunzător de către antrenorul Victor Mihali, care a declarat:„ Fiecare sport necesită pregătire și determinare. Doar astfel, prin multă muncă și efort se pot obține rezultate, iar noi, la Secusigiu avem rezultate bune cu acest lot de copii. Clubul de box este deschis oricui dorește să practice acest sport al caracterelor puternice și transmit tuturor celor care iubesc boxul că mă pot contacta pentru a se înscrie și pregăti la clubul nostru. Doresc să mulțumesc primarului Cheșa Ilie, fără sprijinul căruia nu am fi putut vorbi astăzi de existența clubului de box la Secusigiu și nici de aceste rezultate bune la ramura sportivă pugilistică. Vă asigur că veți auzi și de alte rezultate bune pe acest plan sportiv, rezultate pe care le va obține Clubul Gloria Secusigiu pe viitor.”

Both comments and pings are currently closed.