Un nou drum pregătit pentru asfaltare! Se amenajează noi trotuare!

DSC_0417 [800x600]Proiectul pe fonduri europene al primarului Cheșa Ilie pentru construirea de noi trotuare în comună este în plină implementare. Ca urmare a acestui proiect s-a început amenajarea de noi trotuare în Secusigiu, lucrări care vizează pavarea trotuarelor din centrul localității.
De asemenea, urmează ca săptămâna următoare să înceapă amenajarea de trotuare și la Sânpetru German, aceste lucrări fiind finanțate prin colaborarea cu Consiliul Județean Arad.
După construirea podului de peste Mureș, tot mai multe proiecte de modernizare s-au derulat în comuna Secusigiu, urmare a bunei colaborări dintre primarul Cheșa Ilie și președintele Consiliului Județean Arad, domnul Nicolae Ioțcu. Putem vorbi de asfaltarea drumului care duce din Sânpetru German spre pod, de construirea noului sens giratoriu, iar acum se începe asfaltarea drumului dintre Sânpetru German și localitatea Gelu din județul Timiș.
Toate sunt rezultatul unei strategii de dezvoltare a comunei realizate prin colaborarea cu instituțiile județene, urmare a eforturilor depuse de primarul Cheșa Ilie pentru atragerea de investiții în vederea dezvoltării pe viitor a comunei Secusigiu.

Both comments and pings are currently closed.