Primarul vă informează

image descriptionStimați cetățeni,
Vă aduc la cunoștință faptul că s-au început lucrările de amenajare de noi trotuare în comună. Am început derularea construirii de noi trotuare acum 2 ani, în zonele centrale din Secusigiu și din Sânpetru German. În momentul de față, continuăm amenajarea de trotuare printr-o finanțare din fonduri europene, obținută în baza unui proiect depus anult trecut pe GAL. În baza acestui proiect comuna noastră a obținut 50.000EURO nerambursabili, bani pe care-i folosim la construcția acestor noi trotuare în comună. Lucrările au început deja la Secusigiu, urmând a demara  și la Sânpetru German. Amenajarea noilor trotuare la Sânpetru German le realizăm în baza unei finanțări de la Consiliul Județean Arad.
Se va asfalta drumul dintre Sânpetru German și localitatea Gelu din Județul Timiș! Această nouă lucrare de asfaltare se va realiza cu sprijinul Consiliului Județean Arad, astfel încât comuna Secusigiu va deveni un punct important pe această nouă rută creată odată cu construirea podului de peste Mureș. În vederea asigurării condițiilor necesare asfaltării drumului mai sus amintit, împreună cu consilierii locali am derulat procedurile de predare a drumului către Consiliul Județean, transformând această rută din drum comunal în drum județean.
S-au finalizat și lucrările de schimbare a vechii tâmplării de la școala din Secusigiu cu tâmplărie nouă din termopan, prin aceste investiții reușindu-se izolarea termică a școlii. Lucrările au început acum 3 ani și de atunci, an de an,în funcție de posibilitățile bugetare anuale, s-au derulat astfel de lucrări, ajungând în prezent să și finalizăm schimbarea în tâmplărie de termopan a tuturor geamurilor școlii din Secusigiu.
Constat cu surprindere, că disperarea consilierului Grad nu cunoaște limite. Minciunile pe care acesta le prezintă prin foile sale volante sunt de domeniul absurdului. Nu mă mai miră faptul că acesta fabulează zi de zi, dar să mintă cu atâta nerușinare demonstrează că omul are reale probleme. Ca și reprezentant al partidului PSD ar trebui să-i fie rușine și să iasă în fața oamenilor, deoarece partidul PSD a sistat programul PNDI de asfaltare a străzilor comunei! Acest individ reușește să inventeze minciuni care mai de care mai aberante din care se vede obsesia permanentă pe care o are de a fi băgat în seamă. Pentru ce însă să-l băgăm în seamă când acest consilier nu a avut niciodată un merit în dezvolatrea comunei, nu a avut niciodată o idee constructivă, nu a adus nici un ban pentru comună, nu a avut nici un proiect realizabil? Contribuția lui este zero în tot ceea ce se întreprinde la nivel administrativ în comună! Degeaba spune că are idei, când de fapt tot ce se face în comună este realizat de noi! Noi construim, atragem fonduri, depunem proiecte, în timp ce el spune că are idei! Este atât de penibil încât nici măcar nu merită a fi băgat în seamă! De aceea nici nu stau să comentez ultimele aberații scornite de mintea acestui consilier, fiindcă efectiv este pierdere de timp, câtă vreme văd că minciuna a devenit pentru acesta un mod de a trăi. Probabil că așa-l învață la partid: dacă nu ești în stare de nimic, atunci măcar inventează ceva, poate te crede cineva; iar dacă nici să inventezi nu poți, atunci scornește minciuni ca să se audă și de tine! Exact așa face acest consilier, în încercarea sa de a da impresia că există și el printre noi, când de fapt știm cu toții că el stă la Felnac, o comună unde chiar că nimeni nu-l bagă în seamă. Ca atare, doresc doar să vă transmit stimați cetățeni că tot ce acest consilier inventează peste noapte este rezultatul obsesiei  unui om care nu a fost niciodată capabil să implementeze un proiect în comună. Râdeți de minciunile lui, iar ori decîte ori aveți o nelămurire, veniți la Primărie și întrebați-mă. Vă voi răspunde cu drag și sinceritate și ne vom amuza împreună de prostiile pe care acest consilier le născocește.
Vă informez că în urma demersurilor pe care le-am întreprins am obținut încă 3 miliarde lei vechi pentru lucrările de introducere a rețelei de apă, lucrări ce se desfășoară gradual, raportat la sumele de finanțare de care dispunem. Astfel, în acest an am reușit deblocarea a 3 miliarde lei vechi pentru finanțarea acestor lucrări, urmând a mai primi încă 3 miliarde lei vechi în vederea continuării lucrărilor.
Cât privește alegerile prezidențiale care bat la ușă, recomand cetățenilor să meargă la vot, fiindcă de ceea ce aleg va depinde viitorul lor și al copiilor lor. Fiecare să voteze după cum consideră că este bine, fiecare are libertatea de a alege pe cine dorește, fiecare are propria opinie și opțiune. Este un drept fundamental al democrației, pe care însă fiecare cetățen trebuie și este dator să-l exercite.
Primar Cheșa Ilie

Both comments and pings are currently closed.