Urez tuturor elevilor să aibă un an plin de succese

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAUrez tuturor elevilor să aibă un an plin de succese și cu multe împliniri. Școala, ca și etapă importantă a vieții reprezintă locul în care ne formăm ca oameni. Aici acumulăm cunoștințele necesare pentru a avea succes în viață. De aceea școala trebuie luată foarte în serios de către fiecare elev și eu sper că toți cei care învață la școlile din comună vor face acest lucru. Avem dascăli dedicați, bine pregătiți, care cu siguranță vor face tot posibilul pentru ca elevii să beneficieze de o pregătire școlară cât mai bună.
Cu siguranță că cei mai mici dintre elevi au pășit cu emoție pragul școlii, iar auzul primului clopoțel a reprezentat ceva nou pentru ei. Sper ca aceste emoții să dispară cât mai repede și cei mai mici dintre elevi să formeze un colectiv unit, să-și asculte dascălii și să învețe cât mai bine. Îmi doresc ca și pe viitor școala comunei noastre să-i pregătească cât mai bine pe acești minunați copii, astfel încât să acumuleze bagajul de cunoștințe necesar pentru viitor.
Părinților le doresc să aibă copii cât mai silitori, elevilor să obțină note cât mai mari, iar dascălilor să se bucure numai de rezultate bune cu elevii pe care îi pregătesc.
Primar Cheșa Ilie

Both comments and pings are currently closed.