Viceprimarul vă informează!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERADupă cum v-am informat și în precedentul număr al publicației locale, instituțiile școlare ale comunei au fost pregătite pentru începerea anului școlar, lemnele pentru iarnă s-au achiziționat, astfel încât sunt asigurate condițiile trecerii cu bine peste sezonul rece.
O altă problemă pe care o aduc în atenție este cea privind curățenia de toamnă. La nivel administrativ avem în vedere o serie de lucrări de curățenie specifice sezonului, dar atrag atenția cetățenilor că fiecare trebuie să-și curețe de frunze sau crengi uscate șanțurile și perimetrele din fața caselor.
De asemenea, doresc să fac referire la neadevărurile pe care o anumită persoană, din păcate consilier local, încearcă în permanență să le propage prin comună. Mă refer la faptul că acesta ar fi zis că a adus bani la comună sau că el ar fi avut vre-un rol în renovarea școlii din Sânpetru German. Nu este adevărat! Nu a fost în stare să aducă nici un leu pentru comună! Ba mai mult, este împotriva la tot ce propunem în Consiliul Local. S-a abținut înclusiv la votarea bugetului comunei! Adică nu-i pasă de nimic, este împotriva tuturor proiectelor, nu are nici o contribuție la ce se face în comună. Chiar invit cetățenii la ședințele de consiliu pentru a vedea că acest om nu a făcut nimic pentru comună! Să vadă că tot ce spune sunt vorbe fără acoperire prin fapte. Să vadă că acesta nu a reușit să aducă bani pentru proiectele de investiții ale comunei. Stă, se uită la noi cum atragem sume de bani pentru comună, cum inițiem proiecte de lucrări și când vede că el nu-i în stare să facă aceste lucruri, vine și spune minciuni cum că ar avea și el o contribuție la ce se face în comună. Nu are nici o contribuție! Nici măcar în Consiliul Local, nimeni nu-l mai ia în considerare. Am dorit să fac aceste precizării fiindcă am auzit despre faptul că  încearcă să spună că la insistențele lui se face una sau alta, sau că a pus și el umărul la anumite investiții….Care? Nu a avut niciodată un proiect bun pentru comună, spune doar vorbe fără acoperire în fapte,  urmărește să se laude cu munca noastră. Se mai laudă și că se preocupă de curățenia în comună, când de fapt nu are nimic în comun cu acțiunile administrației.Sper ca prin ceea ce v-am spus aici să înțelegeți că tot ce spune acesta  sunt neadevăruri.Una este însă să vorbești, alta este să muncești! El doar vorbește, cu faptele însă stă mai prost, fără nici o realizare concretă pentru comună. Am făcut toate aceste precizări pentru că eu consider că este de datoria mea de a informa corect cetățenii, pentru a se cunoaște adevărul și nu ceea ce zice-se că declară unul sau altul.
Viceprimar Gavril Onu

Both comments and pings are currently closed.