Viceprimarul vă informează!

VICE SECUDoresc să vă aduc în atenție faptul că acest an 2015 va fi un an extrem de dificil pentru comuna Secusigiu, deoarece după cum v-a informat și domnul primar, acest guvern PSD a reușit să ia peste 12 miliarde lei vechi de la comuna Secusigiu (din sursele bugetului proprii și de la investiții), iar fiindcă a luat și de la Consiliul Județean Arad aproximativ 200 miliarde de lei vechi, nu ne vom mai putea baza pe sprijinul Consiliului Județean.

 

Acest lucru face ca și organizarea și desfășurarea activităților generale de curățenie și de gospodărire edilitară, activități de care mă ocup în mod direct, să se deruleze în acest an în condiții mai dificile, motiv pentru care vă solicit tuturor, ca împreună, cetățeni–administrație locală , să colaborăm pentru a îngriji și a menține comuna curată.
În acest context rog cetățenii să curețe și să întrețină șanțurile și podețele, căci această perioadă a anului când sunt zile cu precipitații abundente este predispusă la inundații.
O altă rugăminte de a mea față de toți cetățenii comunei este aceea de a nu mai arunca gunoaie de-alugul drumului județean, noi, cei de la primărie, împreună cu persoanele de la ajutorul social acționând permanent pentru asigurarea curățeniei și strângerea gunoaielor limitrofe acestui drum.
Atrag atenția că cei care vor fi prinși că aruncă gunoaie în locurile nepermise vor fi amendați, deoarece se fac dese controale din partea gărzii de mediu și nu este normal ca întreaga comună să riște să fie amendată de această instituție pentru faptele unora sau altora.
De asemenea, vă aduc la cunoștință faptul că dacă aveți de aruncat moloz rezultat în urma lucrărilor de construcții și nu aveți unde a-l depozita, anunțați-ne la primărie căci dorim să vă ajutăm ori de câte ori putem.
O altă problemă despre care doresc să vă informez este cea privind închirierea grădinilor. Astfel ,rog pe toți cei înteresați în a-și închiria grădinile să vină la primărie și să depună cererile până în data de 25 februarie, deoarece în 26 februarie va avea loc licitația pentru închirierea grădinilor, care se va ține începând cu ora 9 în sala de ședință a Consiliului Local din cadrul Primăriei Secusigiu.

Both comments and pings are currently closed.