Zi de mare sărbătoare

IMG_3048 [800x600]Noutatea sărbătorii hramului din acest an a reprezentat-o organizarea în dupăamiza zilei de25 iunie a unui spectacol artistic deosebit la Sânpetru German, spectacol pregătit de primarul Cheșa Ilie anume pentru a avea în comună încă o zi de sărbătoare, unde altundeva decât la Sânpetru German.
Am avut așadar parte de o dupăamiază plină de surprize, pe scena montată la Sânpetru German urcând artiști valoroși, care au interpretat un repertoiru de muzică și dans pe placul auditoriului.

Cât privește spectacolul folcloric anume pregătit pentru această zi de sărbătoare, acesta a cuprins un program artistic frumos, pe scenă urcând, rând pe rând, interpreții anume chemați pentru această zi a bucuriei, zi dedicată localității Sânpetru German.
S-a cântat și s-a dansat, totul în aplauzele publicului venit să se bucure de ceea ce organizatorii au pregătit pentru ziua de sărbătoare. O zi de 25 iunie care a fost cu adevărat călduroasă, nu doar prin vremea însorită, ci și prin spectacolul folcloric de aici, din inima comunei Secusigiu.
Ne luăm rămas bun de la dumneavoastră, dragi cititori, căci iată, v-am spus și povestea ediției din acest an a Hramului Bisericii Ortodoxe din Sânpetru German, poveste frumoasă, atât prin cuvinte cât și prin imagini, poveste care ne-a reconfirmat faptul că avem lo comunitate locală care știe să sărbătorească frumos fiecare moment important organizat în comună.

Grătarele cu mici au fost și ele prezente, mirosul îmbietor al bucatelor pregătite simțindu-se peste tot. Terasele amenajate au fost pline ochi, ceea ce a arătat că a existat un real interes pentru sărbătoarea de la Sânpetru German, care cu siguranță că și de  acum încolo, an de an va fi tot mai atractivă și mai căutată.
Întreaga atmosferă a fost una de sărbătoare autentică, putând afirma că toată lumea s-a simțit bine, peste tot fiind oameni veseli, bucuroși de a petrece.

„Sper din inimă că ediția din acest an a  sărbătorii Harmului Bisericii Ortodoxe din Sânpetru German a fost pe placul tuturor participanților, făcând referire și la seara de spectacol de dupăamiază.
Am promis că vom avea și la Sânpetru German o zi de sărbătoare autentică, reînviind sărbătoarea localității. M-am ținut de cunvânt, am respectat ceea ce am spus și iată-ne la Sânpetru German, bucurându-ne împreună de spectacol folcloric, de o zi frumoasă, care sper din inimă că a plăcut tuturor celor veniți cu acest prilej al Hramului Bisericii.” – Primar Cheșa Ilie

Both comments and pings are currently closed.