„Ziua Copilului” la Secusigiu!

DSC_4169 [800x600]Ziua de 1 Iunie a fost sărbătorită și anul acesta printr-o serie de activități dedicate celor mici. Datorită faptului că de 1 iunie a fost liber, fiind a doua zi a Rusaliilor, sărbătoarea organizată pentru copiii din comună a avut loc marți, 2 iunie! A fost  o zi în care bucuria și veselia a fost la ea acasă! O zi  care primarul Cheșa Ilie a dorit să fie deosebită și memorabilă pentru copiii comunei Secusigiu. Astfel, cu această ocazie s-au organizqat ample manifestări dedicată în totalitate copiilor din comună!
În această zi, primarul Cheșa Ilie, în colaborare cu Școala Generală Secusigiu a organizat pentru toți copiii o amplă manifestare-spectacol care s-a desfășurat la Căminul Cultural din Secusigiu și pe platoul din fața Primăriei.
La căminul cultural fost pusă în scenă o piesă de teatru, sala fiind neîncăpătoare pentru copiii veniți anume pentru a se distra și viziona piesa de teatru atât de așteptată de către toți. S-a creat o atmosferă destinsă, o atmosferă a voioșiei, ropotele de aplauze și râsetele din sală arătând clar că toți copiii se simțeau bine, bucurându-se de acest moment. A fost o piesă interactivă în care actorii și copiii s-au completat reciproc, cei mici participând activ la sceneta interpretată.
Apoi, în fața Primăriei au fost organizate o mulțime de jocuri, s-a cântat, s-a dansat, s-au făcut desene pe asfalt, iar la final toți copiii care au dorit au fost pictați pe față, de cei chemați special pentru a anima atmosfera.

Primarul Cheșa Ilie, inițiatorul acestei acțiuni, care mereu s-a aflat printre copii, ne-a declarat: „Viitorul comunei noastre este reprezentat de acești copii, pe care trebuie să îi iubim și să fim alături de ei. Ce bucurie mai mare poate avea un părinte, decât aceea de a-și vedea copilul fericit? Tocmai din acest motiv, de a aduce bucurie copiilor din comună, am dorit să fie organizat un spectacol cu ocazia zilei de 1 Iunie, ziua dedicată tuturor copiilor. Vă mărturisesc că văzând cu câtă plăcere au venit copiii la spectacol și cât de mult s-au bucurat de tot ceea ce afost organizat special pentru ei, am uitat de toate grijile. Cu siguranță că vom continua să desfășurăm astfel de evenimente în comună, fiindcă acești copii care ne reprezintă merită orice efort. Doresc să mulțumesc pe această cale și tuturor cadrelor didactice, care s-au implicat activ în bunul mers al acestui eveniment și fără ajutorul cărora nu am fi putut desfășura această manifestare dedicată copiilor.”
Încheiem scurta noastră prezentare despre această frumoasă activitate dedicată copiiilor din comună felicitând pe primarul Cheșa Ilie, precum și conducerea școlii, împreună, printr-o colaborare strânsă, reușind să aducă zâmbete și bucurie copiiilor.
O acțiune reușită, după cum se vede și din imaginile surprinse cu această ocazie!

.

Both comments and pings are currently closed.