1 Iunie la Secusigiu – O zi a bucuriei!

100_5182 [800x600]Ziua de 1 Iunie a fost anul acesta o zi specială petru toți copiii din comună. O zi în care bucuria și veselia a fost la ea acasă. O zi în care primarul Cheșa Ilie a dorit să fie deosebită și memorabilă pentru cei mici. A reușit din plin acest lucru, prin organizarea cu această ocazie unei ample manifestări dedicată în totalitate copiilor din comună.
Astfel în această zi primarul nostru în colaborare cu Școala Generală Secusigiu a organizat pentru toți copiii o amplă manifestare-spectacol la Căminul Cultural din Secusigiu.A fost pusă în scenă o piesă de teatru, au fost organizate o mulțime de jocuri, s-a cântat, s-a dansat, iar la final toți copiii care au dorit au fost pictați pe față, de cei chemați special pentru a anima atmosfera.

Spectacolul dedicat copiilor comunei a început pe scena Căminului Cultural Secusigiu, unde actori de la Arad au prezentat o spectacol de teatru aducând bucurie în rândul celor mici. S-a creat o atmosferă destinsă, o atmosferă a voioșiei, ropotele de aplauze și râsetele din sală, arătând clar că toți copiii se simțeau bine, bucurându-se de acest moment. A fost o piesă interactivă în care actorii și copiii s-au completat reciproc, cei mici participând activ la sceneta interpretată. Sala Căminului Cultural, plină până la refuz s-a umplut de râsetele celor mici, toți fiind încântați de spectacol.
Primarul Cheșa Ilie, inițiatorul acestei acțiuni, care mereu s-a aflat printre copii, ne-a declarat: „Viitorul comunei noastre este reprezentat de acești copii, pe care trebuie să îi iubim și să fim alături de ei. Ce bucurie mai mare poate avea un părinte, decât aceea de a-și vedea copilul fericit? Tocmai din acest motiv, de a aduce bucurie copiilor din comună, am dorit să fie organizat un spectacol cu ocazia zilei de 1 Iunie, ziua dedicată tuturor copiilor. Vă mărturisesc că văzând cu câtă plăcere au venit copiii la spectacol și cât de mult s-au bucurat de tot ceea ce afost organizat special pentru ei, am uitat de toate grijile. Cu siguranță că vom continua să desfășurăm astfel de evenimente în comună, fiindcă acești copii care ne reprezintă merită orice efort. Doresc să mulțumesc pe această cale și tuturor cadrelor didactice, care s-au implicat activ în bunul mers al acestui eveniment și fără ajutorul cărora nu am fi putut desfășura această manifestare dedicată copiilor.”
La final, toți copiii au ieșit afară, unde organizatorii au instalat mai multe mese, cei mici putând să se răcorească cu un pahar de suc, timp în care copiii au putut fi pictați în personajele dorite. A fost o zi a bucuriei, o zi pe care ne dorim să o vedem organizată cel puțin la fel de bine și anul următor.

.

Both comments and pings are currently closed.