Stimați cetățeni ai comunei vreau să vă mulțumesc și să vă felict pe toți!

CHESA [800x600]Stimați cetățeni ai comunei vreau să vă mulțumesc și să vă felict pe toți, pentru buna organizare și desfășurare a procesul de votare pentru alegerea reprezentanților României în Parlamentul European pentru mandatul 2014 – 2019.
Comuna noastră a dat dovadă de seriozitate și implicare. Prezența la vot a fost una mulțumitoare, raportându-ne la media de la nivel național. Toți cetățenii cu drept de vot, care s-au prezentat la secții au venit cu bune intenții, fără să creeze conflicte sau dispute vizavi de candidații la aceste alegeri. Am văzut venind împreună vecini, prieteni sau rude, cu speranța că prin votul lor și prin europarlamentarii care ne vor reprezenta în următorii cinci ani în Parlamentul European soarta țării, a județului, a comunei se va schimba în bine.
Vreau totodată să le mulțumesc tuturor președinților, vicepreședinților și membrilor din comisiile secțiilor de votare de pe raza comunei pentru modul în care au tratat aceste alegeri, având grijă să nu se înregistreze conflicte sau incidente. Un rol deosebit l-au avut și angajații din structurile Ministerului de Interne – polițiști, jandarmi, pompieri, care au fost la datorie pe perioada întregului scrutin electoral.
Mă bucur de asemenea că s-a înțeles importanța alegerilor europarlamentare, mai cu seamă beneficiile pe care regiunea noastră și implicit comuna noastră le poate avea prin reprezentanții noștri în Parlamentul European. Așa cum spuneam în numărul trecut al ziarului, europarlamentarii au un rol însemnat în ceea ce privește alocarea de fonduri pe diferite domenii, fonduri care mai apoi pot fi accesate atât de administrațiile locale cât și de persoanele fizice.
Vă mulțumesc și sper că și la următoarele alegeri, cele pentru desemnarea președintelui României, să avem parte, în comuna noastră de aceeași atmosferă pașnică și prietenoasă.
Primar Cheșa Ilie

Both comments and pings are currently closed.